След като се придържа към вегетарианството цели 21 години, Мария

...
След като се придържа към вегетарианството цели 21 години, Мария
Коментари Харесай

Мария Силвестър заряза вегетарианството след 21 години

След като се придържа към вегетарианството цели 21 години, Мария Силвестър се върна към мръвките, откакто се изкушила от сочна наденица и от алчност загърбила дългогодишните си правила. Признава, че още щом я зърнала, й потекли лигите и добавя, че човек би трябвало да се вслушва в сигналите на тялото си. Неведнъж е споделяла, че заобикаля въглехидратите поради инсулиновата й устойчивост. Именно поради болестта си преди време съумя да качи много килограми, които обаче пребори с верен метод.

 

Категорична е, че човек би трябвало да се придържа към уравновесена диета, направена по отношение на проучванията, от останалите просто няма смисъл. Силвестър, която е на 46 години, само че наподобява прелестно твърди, че животът след 40 занапред стартира и поучава дамите да не се отчайват от напредването на годините. Разбира се постоянен клиент е на обичаната си клиника по естетична дерматология, с цел да поддържа свежестта си посредством ботокс и филъри, само че без да прекалява.

 

Харесва френския модел на поддържане на лицето – здрава кожа и малко грим. Вътрешния баланс пък постигнала посредством сеансите при психолог. Силно се увлича от тематиката за духовното рационализиране и чете най-вече такава литература, върви и на семинари, които й оказват помощ да опознае себе си и добавя, че откогато се занимава с психотерапия е безусловно нов човек.

 

Не се оплаква от липса на обожатели, само че няма време за флиртове. Чаровната брюнетка отглежда сама сина си Давид, който към този момент е в тийнейджърска възраст. Категорична е, че желае да го научи да е добър човек и да има вяра повече в себе си.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Мария Силвестър вегетарианства инсулинова резистентност актриса тв водеща
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР