След като съдът във Феърфакс, Вирджиния се произнесе в полза

...
След като съдът във Феърфакс, Вирджиния се произнесе в полза
Коментари Харесай

Следващият ход на Амбър Хърд

След като съдът във Феърфакс, Вирджиния се произнесе в интерес на Джони Деп в делото за клюка против някогашната му брачна половинка, всички знаехме, че е въпрос са време Амбър Хърд да предприеме някакви дейности. Е, не закъсняха доста.
 Джони Деп, Амбър Хърд и какво ще стане, в случай че актрисата не може да заплати компенсацията на артиста
Има ли задоволително пари Амбър Хърд, с цел да заплати на Джони Деп

И какво ще стане, в случай че няма

Стана ясно, че актрисата е помолила арбитър от Вирджиния да преразгледа присъдата й . Адвокатите на Амбър са подали документ от 43 страници на 1 юли, в който се прекомерно, че резултатът от делото не е задоволително подсилен от показаните доказателства.

В настояването се показва, че звездата от " Карибски пирати " " се основава само на доктрина за клюка за нещо, което се подразбира, като се отхвърля от всевъзможни изказвания, че изказванията на госпожа Хърд в действителност са погрешни ", съгласно The New York Post.

Джони заведе дело против Амбър през 2022 година поради авторски материал от 2018 година, оповестен от актрисата посредством The Washington Post, в който се твърди, че е била жертва на домашно принуждение. Въпреки че тя в никакъв случай не е назовавала категорично Джони в публикацията, той твърди, че публикацията е навредила доста на кариерата му. След това Джони Деп завоюва процеса, като би трябвало да получи 10 милиона $ обезщетение от нея. Пари, които обаче Амбър Хърд към момента не му е дала.
 Снимка 576204

Още в края на юни актрисата разгласи, че ще апелира присъдата. " Не отказваш да обжалваш, в случай че знаеш, че си прав ", сподели представител на Амбър пред The Los Angeles Times.

" Има цяла директория с доказателства и бележки, датиращи от 2011 година през цялото време на връзката ми и събирани години наред, които бяха взети от моя доктор, на който рапортувах за злоупотребата ", сподели тя пред Dateline на 17 юни 2022 година, базирайки се сякаш на още доказателства.

Бракоразводният юрист Райфорд Далтън Палмър споделя пред HollywoodLife, че е склонен с решението на Амбър, макар че предлага тя да бъде внимателна в обстановката.
 Амбър Хърд, Джони Деп и защо продължава да упорства някогашната брачна половинка на артиста
Амбър Хърд няма позор

Актрисата продължава да упреква Джони Деп

" Обжалването в този момент има смисъл. Шансът й за триумф на обжалването е дребен. Ако тя упорства за обжалване обаче, всяка опция за съглашение евентуално ще изчезне. Но в случай че Хърд играе мъдро, обжалването ще завоюва време и ще я сложи в по-добра позиция за съглашение с Деп. Всяка договорка ще включва съглашение за дискретност и уговорка за недопускане на неуважение с уговорка за наказателна клауза, с цел да я защищити от повторение на оскърбителен изказвания и всевъзможни други отрицателни думи за Деп. Той би купил мълчанието й, като я освободи от част или цялата присъда съгласно мен ", споделя още юристът.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР