След като реши да преобърне живота си, звездата от Emmerdale

...
След като реши да преобърне живота си, звездата от Emmerdale
Коментари Харесай

Отслабването с 12 камъка на Манди Дингъл от ITV Emmerdale, което предизвика агонизиращ страничен ефект

След като реши да преобърне живота си, звездата от Emmerdale Лиза Райли потегли на странствуване за намаляване, което щеше да я остави изцяло неразпознаваем.

Обичаният артист, който играе Манди Дингъл в сапунената стратегия на ITV, размени храната за у дома и нездравословната храна със сесии във фитнеса и здравословно хранене и съумя да хвърли невероятните 12 стоуна в границите на единствено 18 месеца - само че това надалеч не беше краят на нейната промяна.

Родената в Бъри Лиза падна от размер 28 до тъничък размер 12 през този интервал на усъвършенствано здраве и благоденствие, само че за жалост скоро се сблъска с нови компликации. Наистина, 47-годишната жена се оказа покрита с мъчителни гънки от непотребна кожа, която тежеше повече от 1,5 стоуна.

Откривайки документалния си филм от 2017 година, Lisa Riley's Baggy Body Club, Лиза сърцераздирателно призна, че се е чувствала „ отвратена “ от личния си външен тип в този миг и е гледала на себе си като на „ отпусната неразбория “. Тя показа: „ Когато взех...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР