След като присъства на победата на френския отбор срещу Мароко

...
След като присъства на победата на френския отбор срещу Мароко
Коментари Харесай

Над половин милион евро струват двете пътувания на Макрон до Катар

След като участва на успеха на френския тим против Мароко на 14 декември, френският държавен глава се върна в Катар за финала на 18 декември. Жест, който надалеч не остава без последици за планетата и за обществените финанси, както разкрива Le Point, който пресметна разноските, оповестява Нова тв. Аржентинският президент Алберто Фернандес реши да не пътува до Катар за финала на Световното състезание по футбол. Решение, учредено не на възможна липса на интерес към националния спорт, а на поверие.

Отсъствайки от последните пет мача на Аржентина, които приключиха с победи, президентът избра да се лиши от това наслаждение от боязън да не донесе неприятен шанс на аржентинските играчи. Решение, за което той безспорно не съжалява сега.

От друга страна, Еманюел Макрон искаше да поддържа Les Bleus /сините бел.ред / в невероятното им пътешестване и не пестеше средства за разноски. В броя от 18 декември на Le Point са изчислени сумите, свързани с пътуванията на президента до Катар, и те са много зашеметяващи. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР