След като през изминалата година Skoda показа най-наточените модификации на

...
След като през изминалата година Skoda показа най-наточените модификации на
Коментари Харесай

Дебют за най-луксозната Skoda на ток

След като през миналата година Skoda сподели най-наточените модификации на електрическите Enyaq и Enyaq Coupe с обозначение vRS, в този момент чехите сподели още една версия на електрическите автомобили си, само че ориентирана към хората търсещи разкош. Означението L&K (Laurin and Klement) се слага на най-върховите модификации на марката във връзка с лукса и от през днешния ден то към този момент може да бъде открито върху Enyaq и Enyaq Coupe.

 Дебют за най-луксозната Skoda на ток - 2

Отличителни за топ модификацията са другите брони, капачките на огледалата, праговете и предната решетка. Добавени са голям брой хромирани детайли, както и извънредни 20 или 21-цолови джанти. Разбира се, логото L&K също е налично върху предните калници.

 Дебют за най-луксозната Skoda на ток - 3

За интериора са планувани два пакета, общоприетият L&K Shell с бежова кожа и L&K Black с черна кожа и алуминиеви акценти за педалите. И при двете модификации клиентите ще могат да се насладят на електрически седалки с подгрев, обдухване и масаж. Базово колите идват още със затъмнени задни стъкла, LED светлини и светеща решетка.

 Дебют за най-луксозната Skoda на ток - 4

По отношение на задвижването, Skoda предлага модификацията Enyaq L&K 85 с мощ от 285 конски сили и алтернатива за задно задвижване или 4х4. Батерията е задоволителна за пробег от 570 километра при модификацията със задно задвижване и 550 километра при модификацията с 4х4.

 Дебют за най-луксозната Skoda на ток - 5
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР