След като през декември феновете на високия адреналин се насладиха

...
След като през декември феновете на високия адреналин се насладиха
Коментари Харесай

Международното бойно шоу SENSHI се завръща на 26 февруари от 19:00 часа

След като през декември почитателите на високия адреналин се любуваха на епични дуели в юбилейното десето издание на SENSHI , в този момент бойната верига е подготвила нова огромна интернационална бойна галавечер . Тя ще се организира на 26 февруари в Двореца на културата и спорта във Варна . Началният час на огромния конфликт на титаните ще бъде даден в 19:00 часа , а феновете ще могат да го проследят както от първи ред в залата, по този начин и онлайн по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 и онлайн по американската телевизия FITE и по Senshi.com , Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News .

Бойната карта на новото 11-о издание на SENSHI ще включва 10 огромни конфликта по разпоредбите KWU SENSHI и KWU Full Contact сред майстори в бойните спортове от цели 12 страни. В дуелите ще се включат едни от огромни бойни звезди от България, Румъния, Сърбия, Испания, Италия, Естония, Германия, Русия, Република Северна Македония, Украйна, Молдова, Босна и Херцеговина.

Билетите за SENSHI към този момент са в продажба в мрежата на .

Списъкът с първенците, които ще излязат на кръга на 26 февруари към момента не е оповестен публично, само че уредниците загатват, че следва един доста дълго чакан и отлаган мач. Кой ще бъде той - следете формалните канали на SENSHI във Фейсбук, Instagram и Youtube, както и новия уеб страница на веригата .

Специално за галавечерта в България още веднъж ще дойдат К-1 величията, трикратните и четирикратни K-1 международни първенци в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст, които ще бъдат рефери и коментатори на галавечерта . Специален посетител, рефер и коментатор на SENSHI на 26 февруари ще бъде и грандиозният деец и първенец от веригата " K-1 Max " Алберт Краус. Четирите митове в бойните спортове ще се включат като инструктори и в подготвителен семинар на Професионалната лига на Световния киокушин съюз във Варна, който ще се организира в дните към SENSHI. Тренировките с величията стартират на 25 февруари и ще продължат до 27 февруари в това число.

11-ото издание на SENSHI се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport, " България Еър " и М Кар Груп - BMW дилър.

Медийни сътрудници на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, осведомителния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News, Novinata.bg и KickboxingTV.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР