След като през 2018 г. над 6 милиона любовни стикери

...
След като през 2018 г. над 6 милиона любовни стикери
Коментари Харесай

Viber пуска ексклузивни видеа във формата на сърце за Свети Валентин

След като през 2018 година над 6 милиона любовни стикери и GIF-ове бяха споделени във Viber, тази година обичаното приложение подарява на потребителите си моментно видео с форма на сърце за всички, които желаят да споделят възприятията си за празника
 Viber, една от водещите платформи за диалози в света, показа специфична функционалност за Св. Валентин – моментно видео с форма на сърце. Ексклузивното решение към този момент е налично за всички iOS и Android консуматори във Viber до 15 февруари.

С наближаването на Св. Валентин, всички се вълнуваме и усещаме пеперуди в стомаха. В навечерието на най-романтичния празник политат сърдечни и закачливи текстове сред влюбените, само че да не забравяме, че всеки се оглежда за нови и атрактивни способи да завоюва сърцето на обичания човек. Този Св. Валентин Viber подправя празника с новия метод да кажем „ Обичам те “ – на другар, фамилията или обичания човек. Чрез своята лимитирана функционалност Viber дава опция на своите консуматори да изпратят любовните си послания по целия свят по един занимателен и привличащ вниманието метод.
Моментните видеа, които всеки може да запише с натискане и задържане на бутона непосредствено в чата, са с дълготрайност до 30 секунди
Тази вълнуваща функционалност е идеално допълнение към останалите безчет решения за цифрово изложение на любовта ни към околните ни – от стикери и GIF-ове до цветни фонове на известията “Shouts ” – всички те разполагат с богато интерактивно любовно наличие извънредно уместно за празника.

Според мнозина Viber е най-сигурното и конфиденциално приложение за диалози, което разрешава на потребителите, които държат на отбраната на персоналните данни по целия свят да изразят любовта си дискретно посредством така наречен Secret Chats, в които известията се изтриват автоматизирано след авансово заложен интервал от време, блокирано е правенето на screenshots и даже всеки диалог може да бъде прикрит от главния акаунт и заключен с ключова дума.

“През 2018 година потребителите ни по света изпратиха над 6 милиона любовни стикера и GIF-ове, с които показаха обичта, страстите и възприятията си към тези, на които държат “ показа Офир Ейял, основен действен шеф на Viber. “С Viber към този момент излизаме отвън цифровото пространство, свързваме потребителите на прочувствено равнище с тези, които обичат най-вече с помощта на моментното видео-сърце за Св. Валентин. Така те могат да впечатлят и изненадат обичаните си хора без значение в коя точка по света се намират ”.

Видео-сърцето е част от най-новата 10-та версия на Viber, която предходната седмица оживя за потребителите с нов дизайн, усъвършенствано преживяване и по-висока скорост. Viber 10 е наличен в App Store и Гугъл Play Store.

Ако искаш да научаваш първи новостите и актуализациите във Viber, последвай формалното Community на Viber за България.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР