Потърпевши изпълнители на Co-op Live разказаха зад кулисите на кошмара

...
Потърпевши изпълнители на Co-op Live разказаха зад кулисите на кошмара
Коментари Харесай

Работниците на Co-op Live разказват за сълзи сред хаоса зад кулисите в проблемното заведение

Потърпевши реализатори на Co-op Live описаха зад кулисите на кошмара в залата, изпълнено с злополучие, отваряне - което до момента е довело в десетки реализатори и музиканти, които анулират дати.

Манчестърската сцена за £365 милиона трябваше да отвори порти по-рано тази седмица, само че чиновниците, работещи по амбициозния план, описаха за безпорядък, със известия за сълзи от чиновници и залата към момента не е подготвен часове преди първия си концерт на рапъра A Boogie Wit Da Hoodie. Американецът беше заставен да приключи шоуто в последния миг, оставяйки стотици разочаровани почитатели.

По-рано тази седмица се появиха фрагменти, показващи разхлабени кабели и изхвърлени каски вътре в засегнатото от проблеми място, като отчетите са, че строителният личен състав е предизвестил шефовете още през февруари, че е изостанал с до 35 седмици от графика.

Комедийният колос Питър Кей, Take That и поп суперзвездата Оливия Родриго са измежду артистите, които до момента са отменили концерти. Обявен като " с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР