След като премина еуфорията на декември, където беше в повече

...
След като премина еуфорията на декември, където беше в повече
Коментари Харесай

24 идеи за елегантен зимен маникюр

След като мина еуфорията на декември, където беше допълнително – и при тоалетите, и в маникюра, в този момент е ред да податлив пристрастеностите или най-малко за малко. Това време на годината е идеално за изпробване с по-мрачни нюанси, към които естествено не бихме се насочили през летните месеци. Ние харесваме класики като наситено, бордо или пък малко по-интересното керемидено. И може би не е изненада - този безконечни и елегантни нюанси за нокти се завръщат сезон след сезон и постоянно ще карат върховете на пръстите ни да наподобяват изтънчено.

Кафявото и черното също са основни герои в зимния маникюр, само че пък измежду селекцията ни се открояват и мрачно синьо и мрачно лилаво, които в композиция с блестящи частици са съвършени за издължената бадемова форма на ноктите. И в случай че въпреки всичко държите на блясъка, матираният перлен маникюр, изключително в светли тонове, е новият шлагер в обществените мрежи. Той е по-фин, само че придава задоволително искра за зимно въодушевление.

За феновете на украшения предлагаме по-минималистични, които се открояват върху безцветна основа. Те също могат да бъдат в неутрални или тъмни тонове, което ги отличава задоволително, без да е прекомерно натрапващо се.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР