След като преди дни структурата на ГЕРБ в Стара Загора

...
След като преди дни структурата на ГЕРБ в Стара Загора
Коментари Харесай

Продължава дарителската кампания на ГЕРБ в Стара Загора

След като преди дни структурата на ГЕРБ в Стара Загора подари 9 компютъра за учениците в града, през днешния ден бяха дарени още 27 компютъра. В закупуването на устройствата се включи и националният представител Радостин Танев.

„ Нека всеки, който има опция, да бъде потребен и да подари работещ компютър, преносим компютър или таблет на нуждаещо се семейство, тъй като образованието на нашите деца е основата на тяхното по-добро бъдеще, а не всяко семейство има опция да обезпечи условия на децата си за онлайн форма на образование “, приканва общинският консултант от ГЕРБ в Стара Загора Николай Диков.



„ Откликнах сърдечно на апела, тъй като в този миг хората, нямащи опция да обезпечат на децата си нужните устройства, изпитват освен стеснение, само че и усложнение при целия образователен процес” – показа Радостин Танев. Компютрите ще бъдат разпределени съгласно информация както на Община Стара Загора, получена от шефове на учебни заведения, по този начин и посредством координиране с Дирекция „ Социално подпомагане”.

Устройствата ще бъдат готови за работа от началника на отдел „ Административно и осведомително обслужване” на Общинска администрация инж. Атанас Пашов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР