След като преди дни бившият футболист Стойко Сакалиев призова за

...
След като преди дни бившият футболист Стойко Сакалиев призова за
Коментари Харесай

Стойко Сакалиев с трогателни думи към хората, които откликнаха за помощ

След като преди дни някогашният футболист Стойко Сакалиев прикани за помощ в своя фейсбук профил, през днешния ден той още веднъж изрази благодарността си в ефира на Българска национална телевизия към отзовалите се, с помощта на които нужната сума за лекуването на Любомира беше събрана за по-малко от 24 часа.

„ Аз чаках да има интерес, само че в подобен мащаб, не съм предполагал в действителност.” - показа Сакалиев

Бившият национал съобщи, че ще се усеща длъжен към тези хора до края на живота си. Точната сума, нужна за химиотерапията на щерка му Любомира, ще стане ясна по време на курса на лекуване. Ако останат средства от дарените в нейна поддръжка, те ще бъдат пренасочени към друго нуждаещо се дете, добави футболистът.

Любомира е водила борбата с подлата болест от към година. След съвещания с разнообразни лекари се е открило,че лекуването е еднообразно на всички места, само че фамилията е предпочело момичето да се лекува в Лондон, с цел да може вниманието и отношението да бъде по-добро.

„ Българинът към този момент е уплашен от лекуване в България, не че няма положителни експерти, просто може би системата куца и то се вижда, което е жалко”, добави още футболистът.

В момента Любомира се намира в Лондон при майка си, която стои неразделно до нея през цялото време на диагнозата.

" Никога не съм си представял, че ще се случи нещо сходно в моя живот, само че аз съм човек, който има вяра до дъно и невъзможни неща няма. А положителното постоянно се връща! " – приключи Сакалиев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР