След като отиде при своя лекар, той отиде на скенер

...
След като отиде при своя лекар, той отиде на скенер
Коментари Харесай

Комедиантът Марк Стийл потвърждава заболяването и описва момента на диагнозата рак

След като отиде при своя доктор, той отиде на скенер в болничното заведение.

Той сподели: „ Лежах на синя пластмасова скамейка, където покриха врата ми с лепкаво желе и тя сложи машина на гърлото ми, която приличаше на електрическа самобръсначка от 70-те години. И в идващия миг всичко се промени. "

" Рентгенологът погледна този екран с взор, който виждате на артист в края на епизод от сапунена опера, който споделя „ нещо ГОЛЯМО се е случило “, написа Стийл.

Той добави: „ Тя превъртя самобръсначката и погледна екран още веднъж, деликатно, въпросително, като че ли беше в научно-фантастичен филм и получаваше показания, които посочваха, че не съм човек, след което го превъртя половин оборот обратно, концентрирайки се безшумно.

„ „ Това е доста наедрял ", сподели рентгенологът, " доста е несиметричен и корав. Записвам ви за аспирационна биопсия с тънка игла. “

След MRI и CAT сканиране той трябваше да направи втора биопсия, когато първата се изгуби по време на превозване.

Но откакто му беше сложена диагнозата, Стийл разказа насладата си, че е лечимо, като сподели: „ Имаше някои детайлности за интервенцията и жлезите, химиотерапията, лъчетерапията и PET сканирането и отнемането на шест месеца отмора, само че не чух нищо от това, защото беше моментът, в който ме увериха, че съвсем несъмнено ще преживея това.

„ Докторът съжаляваше, че ще би трябвало да анулира някои представления, само че в този миг щях да се веселя, в случай че беше споделил, че би било наред, макар че ще би трябвало да прекарам живота си, поставяйки стафиди в блокчета с плодове и ядки на Cadbury. "

Прочетете повече в Развлечения:
Актьор купува футболен клуб, за който е играл дядо му
Big Brother се завърна - може ли да бъде етично и занимателно?
50 Cent спонсорира футболен тим под 14 години в Кардиф

Стийл би трябвало да се подложи на интервенция през идващите дни, с цел да удостовери местоположението на рака, след което лекуването може да стартира.

По време на кариерата си той постоянно се появява в панелни излъчвания, в това число Have I Got News For You и Mock The Week, както и на турнета, писане на колони и подкастинг.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР