След като обяви раздялата си с Джим Тот, Рийз Уидърспун

...
След като обяви раздялата си с Джим Тот, Рийз Уидърспун
Коментари Харесай

Рийз Уидърспун започна процедура за развод след 12 години съвместен живот с Джим Тот

След като разгласи раздялата си с Джим Тот, Рийз Уидърспун е почнала процедура за бракоразвод.

Според правосъдни документи, получени за " People ", 47-годишната носителка на " Оскар " е показала " непреодолими разлики " като причина за развода им, когато е подала молба в събота в окръжния съд на окръг Дейвидсън, щата Тенеси.

В документа на Уидърспун е посочена датата на подаване на молбата като дата на раздялата им и се споделя, че двойката има предбрачен контракт. Освен това Рийз желае от съда да дефинира нея и Тот за взаимни попечители на 10-годишния им наследник Тенеси Джеймс.

Двойката обяви развода си в изказване предишния петък, дни преди 12-годишнината от сватбата им.

" С доста размисъл взехме сложното решение да се разведем. Насладихме се на толкоз доста прелестни години дружно и продължаваме напред с дълбока обич, добрина и взаимно почитание към всичко, което сме основали дружно ", сподели двойката.

" Най-големият ни приоритет е синът ни и цялото ни семейство. Искрено оценяваме уважението на всички към персоналния живот на фамилията ни в този миг ", разясниха още.

Пред " People " източник съобщи, че двамата " в действителност са най-хубави другари ", като добави: " Това е приятелско решение. Инвестират в цялото си семейство и в това всичко да върви допустимо най-гладко за всички. "

Друг източник пък съобщи, че Уидърспун е " упорита и целенасочена ", до момента в който Тот е " по-спокойният " във връзката им. " Те прекарваха все по-малко време дружно, до момента в който тя работеше ", добавя.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР