След като нова система за измами и подсказване взриви света

...
След като нова система за измами и подсказване взриви света
Коментари Харесай

Ровят в анусите на шахматистите за…

След като нова система за измами и подсещане взриви света на шахмата, състезателите към този момент ще минават през инспекция за напъхани в правото черво така наречен „ анални топчета “, подсказващи ходовете посредством трептения. 

Пръв на детектора за непознато тяло в ануса застана 19-годишният гросмайстор и лъжец Ханс Ниймън по време на течащото сега състезание в Щатите.
Припомняме, че точно той се оказа в центъра на абсурда, когато през септември победи международния първенец Магнус Карлсен в шампионата в Сейнт Луис.
Норвежецът напусна надпреварата и упрекна съперника си в машинация.

В реалност ходовете се дефинират от компютърна стратегия, която е в пъти по-мощна от човешкия мозък. Някой разиграва партията на компютър, след което подсказва идния ход на шахматиста посредством електронно устройство. 

Пръв за аналните топчета проговори канадският гросмайстор Ерик Хансен, съгласно който електронните устройства подават вибрационни сигнали, посредством които шахматистът с топче в ануса просто движи пионките по дъската, без да му се постанова да си напряга мозъка. 
В отговор Ниймън уточни, че е подготвен да играе и дибидюс, в случай че се наложи. 

Според мълвата самото топче се напъхва посредством така наречен „ гъзоразширител “ – стъклена анална запушалка, която уголемява „ задния вход “ и по този метод проправя път за топчето. 
След новината за новата анална технология за подсещане, някои от шахматистите са решили да тестват по какъв начин биха се чувствали с нормално силиконово топче, набутано в „ задния вход “.

Резултатите обаче били надалеч от обнадеждаващи, защото топчето дразнело лигавицата на правото черво при по-продължителен престой. Казано с други думи не е най-хубавият вид да изкараш една шахматна игра с сходен дразнител в задните си елементи. Предполага се обаче, че за задачата е забъркан и специфичен лубрикант, който да подкрепя чувството на вибрациите от шахматиста. 

Според мълвата има и различен метод за подсещане – още веднъж топче, само че по-малко, което се инсталира в зъба на състезателя. Там към този момент откриването на измамата става съвсем невероятно, защото всичко е добре замаскирано. 

Същевременно е доста рисково да се употребяват заглушители на електрически талази, защото по този метод има риск да се стигне до нечия гибел – най-много на хората, употребяващи електрически кардиостимулатор (пейсмейкър). 
В най-хубавия случай ще прекъсне работата на електронните часовници и дъски, които са неизменима част от днешния шахмат.
Източник: Уикенд 
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР