След като миналогодишната телевизионна церемония показа най-ниския рейтинг в историята

...
След като миналогодишната телевизионна церемония показа най-ниския рейтинг в историята
Коментари Харесай

Радж Капур ще води Оскар 2024

След като миналогодишната телевизионна гала сподели най-ниския рейтинг в историята на връчването на премиите, шефовете на " Оскар " оповестиха Радж Капур за изпълнителен продуцент и водещ на шоуто за премиите " Оскар 2024 “.

Организаторите на 96-ите награди " Оскар ", които ще бъдат излъчени онлайн в неделя, 10 март 2024 година, от " Долби тиатър " в Лос Анджелис, оповестиха също, че Кати Мълън ще бъде изпълнителен продуцент, а церемонията ще бъде режисирана от Хамиш Хамилтън.

Хамиш за четвърти път ще застане отпред на събитието, а Радж работи по шоуто през последните седем години и за последно беше продуцент на 95-ите Оскари.

Радж и Кати споделиха: " Като канадско момче от южноазиатски генезис и момиче от Лондон, което е израснало, гледайки Оскарите, и мечтае да взе участие в тях, това е моментът, в който би трябвало да се ощипем! Тази година беше изключителна за киното и за нас е безспорна привилегия да ръководим екипа, който празнува международната кино промишленост и изумителните гении, които вдъхват живот на тези кино истории. Посветени сме на това да създадем незабравим празник за всички. "

Бил Крамър, основен изпълнителен шеф на Академията, и Джанет Янг, президент на Академията, обявиха в взаимно изказване: " Радж и Хамиш бяха невероятни сътрудници на Оскарите и ние сме щастливи да ги приветстваме да водят 96-ите Оскари. Тяхната дълбока обич към киното, свежа визия и голям опит в малкия екран онлайн са идеални за нашето актуализирано шоу. "

Роб Милс, изпълнителен вицепрезидент на отдел " Нестандартни и различни развлечения " в Walt Disney Television, сподели: " След като през годините сме работили с Радж, Кати и Хамиш по доста специфични и запаметяващи се планове, имаме цялостно доверие в тяхната визия за 96-ите Оскари. "

Други членове на екипа, които се завръщат от миналогодишните Оскари, са креативният шеф Кени Гравилис, дизайнерите на продукцията Мисти Бъкли и Алана Билингсли.

Изпълнителният продуцент на шоуто на аления килим Дейвид Чембърлин и креативните консултанти на килима Лиза Лав и Раул Авила също се завръщат.

ABC, благосъстоятелност на Disney, има изключителни права за излъчването на премиите " Оскар " до 2028 година

За множеството индийци името Радж Капур значи единствено едно нещо - популярния му предходник със същото име, звезда в " Слонът, моят другар ".

Но кажете ли това име в Холивуд в наши дни, ще се сетите за различен шоумен. Холивудският Радж Капур е индивидът, който стои зад Raj Kapoor Productions, основана в Лос Анджелис " креативна организация и продуцентска компания за изцяло обслужване ", която е основала шоута за огромни имена като Кери Ъндърууд, Backstreet Boys, Марая Кери, Coldplay, Шаная Туейн и The Chainsmokers. Работил е и по планове с Майкъл Джексън, Еминем, Ъшър, Риана, Ники Минаж, Дейвид Гета, Мери Джей Блайдж, Maroon 5, Кейти Пери, Пол Маккартни и Селена Гомес - това са единствено някои от звездите в листата с клиенти. Работил е по пет издания на премиите " Грами " като продуцент на сегменти, креативен съветник и видеопродуцент.

Капур стартира кариерата си като танцьор и хореограф и се насочва към продуцирането на излъчвания, когато получава пробив в телевизионни шлагери като American Idol и Dancing with the Stars. Сега той живее и работи в Лос Анджелис, където е основана компанията му Raj Kapoor Productions.

Но и в шоубизнеса не може да избяга от наследството на своя боливудски адаш, изключително когато пътува на изток в страни като Русия и Афганистан.

" Гледал съм филмите му (на артиста Радж Капур) и е хубаво да се свързвам с неговото име ", споделя той пред The Hindu.

В изявление за Лас Вегас Ревю Джърнъл той прибавя: " Сега постоянно ме питат за това! Дори като малко дете, само че в този момент доста по-често, когато съм в развлекателната промишленост. Да, имаме едно и също име, само че не сме родственици! Поласкан съм, че имам същото име като него ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР