След като кралицата-консорт успя да се поокопити след поредната си

...
След като кралицата-консорт успя да се поокопити след поредната си
Коментари Харесай

Ето с какъв таен знак Камила контролира съпруга си Чарлз III

След като кралицата-консорт съумя да се поокопити след следващата си среща с COVID-19, тя още веднъж е на крайници и подготвена за следващите обществени изяви, които я зовят.

След като пребори заболяването, Камила даже към този момент съумя да означи с коктейл в Кларънст Хаус втората годишнина на лителатурния ѝ клуб The Queen's Reading Room. 
                             

На събитието, несъмнено, присъстваше и нейният брачен партньор – крал Чарлз III, с цел да окаже своята поддръжка на половинката си, както постоянно прави.

Но защото сходни кралски задължения са прекомерно чести за кралската двойка и с цел да не бъдат прекомерно натоварващи за краля и кралицата, Камила и Чарлз си имат специфичен закодиран знак, с който кралицата да алармира на краля по кое време е моментът, в който би трябвало да приключи дадена сказка или да си потеглят.



75-годишната Камила неусетно стартира да подръпва задната част на сакото на Чарлз, когато някой негов диалог на публична намира се проточи прекомерно дълго във времето, написа Гилс Брандред в книгата си Elizabeth, an Intimate Portrait, представен от Vanity Fair Италия.

С сходни секрети знаци си е служела и майката на Чарлз – починалата кралица Елизабет II. Когато сметнела, че е време да завършва с обещано събитие, тя изваждала от чантата си червилото си. Това било сигнал за доближените ѝ, че е време да приготвят отдръпването ѝ.

Брандед добавя още, че макар тайните сигнали на Камила, тя проявявала извънредно самообладание и схващане към срещите на брачна половинка си, които от време на време продължавали часове. Писателят отбелязва още, че тя е единственият човек, в чиято компания Чарлз се чувствал изцяло себе си. „ Тя е неговият съдружник, който го познава по-добре от всеки различен. Сега към този момент той е крал и тя остава единствената, която може да се държи като равна с него “, прецизира създателят.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР