След като италианският антимонополен регулатор глоби Apple и Samsung за

...
След като италианският антимонополен регулатор глоби Apple и Samsung за
Коментари Харесай

Huawei пак се подигра на Apple и Samsung, този път за забавянето на телефоните им

След като италианският антимонополен регулатор санкции Apple и Samsung за това, че техни софтуерни ъпдейти забавят телефоните на консуматори, Huawei не пропусна да се възползва от опцията за нова задявка с конкуренцията.
„Никога не бихме забавили телефоните си, с цел да ви накараме да ги промените с по-нови. Гордеем се, че новия ни Huawei Mate 20 Pro е бърз през цялото време и ще си остане такъв“, написа в Twitter британското поделение на Huawei.

В Италия управляващите глобиха двете компании за това, че пускат софтуерни ъпдейти, които доста понижават продуктивността на телефоните. Според регулатора, Apple и Samsung са принудили потребителите да конфигурират ъпдейтите, които не са съответно поддържани от техните устройства.

Китайците използваха случая, с цел да вкарат новите хаштагове #BornFastStaysFast и #NeverSlowDown, с цел да популяризират своята серия Mate 20. Само времето ще покаже дали компанията ще съблюдава обещанието си в тази тенденция.

Това не е първият път, когато компанията се хвали, че съумява да резервира устройствата си бързи с течение на времето. По време на премиерата на серията Mate 20, Huawei съпостави по какъв начин скоростта на флагманския ѝ телефон се движи по отношение на Samsung Galaxy Note 9 и iPhone XS Max с течение на времето. Не знаем по какъв начин Huawei е изпитала утежняване на скоростта на Note9 в продължение на девет месеца, имайки поради, че устройството излезе през август, само че това е напълно друга история.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР