След като Hard Rock Stadium в Маями един от най-богатите

...
След като Hard Rock Stadium в Маями един от най-богатите
Коментари Харесай

Флойд Мейуедър си купи още девет автомобила

След като Hard Rock Stadium в Маями един от най-богатите спортисти в света Флойд Мейуедър не можа да победи дилетанта и " ютубър " Пол Логан, боксовата звезда се похвали с нови коли на стойност един милион щатски $. Ексцентричният Флойд Мейуедър е прочут със своята показност, скъпи коли и свръхлуксозен метод на живот, като с цел да поддържа този имидж има две неповторими автомобилни сбирки - бяла и черна.

Сега към тях Мейуедър прибави още два забавни автомобила. Те, както и други коли са били поръчани от дилъра Towbin Auto Group още предходната седмица. Става дума за чисто нов Mercedes-Benz S560, Rolls-Royce Ghost, последната версия на Maybach S-Klasse, два масълкара Dodge Charger и и три Dodge Challenger, както и един не толкоз придирчив и безценен Dodge Journey.

Интересното е, че с изключение на първите два автомобила в листата, които са персонално за боксьора, останалите коли са за дарове на близки на Мейуедър. В обществените мрежи се разяснява, че най-вероятно Мейуедър е решил да зарадва себе си и околните си, тъкмо преди мача с Пол Логан, от който, макар че не можа да нокаутира " ютубъра ", завоюва 100 милиона $.

 Флойд Мейуедър си купи още девет автомобила

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР