След като една бурна и драматична откъм събития година е

...
След като една бурна и драматична откъм събития година е
Коментари Харесай

Лиъм Галахър се завърна с нова коледна песен

След като една бурна и трагична откъм събития година е към края си, идният празничен сезон и новата година носят вяра за свежо начало.

Важно е да помним, че провокациите, които срещаме през днешния ден, ще избледнеят с времето и животът ще се върне към естественото. Това е известие, което Лиъм Галахър улавя в прочувствения си нов сингъл " All You’re Dreaming Of ".

" All You’re Dreaming Of " е незабавна класика, съвършена за това време на годината. Имайки поради годината, която всички имахме, се надявам песента да донесе по този начин нужните обич и вяра. Бинг Кросби щеше да е доста горделив ", разяснява Лиъм.

" All You’re Dreaming Of " ще бъде издадена и на плочана 18 декември. Тя ще излезе на 7-инчова черна и 12-инчова бяла плоча, последната от които извънредно ще съдържа истинското демо на песента.

Чистите доходи от всяко евакуиране и всеки стрийм в цифровите платформи ще отидат за благотворителната организация Action For Children - от деня на излизането на песента до 31 декември 2020 година

С над 476 служби във Англия Action for Children обезпечават практична и прочувствена поддръжка на децата и младежите, както и се убеждават че гласовете им са чути.

Кризата от COVID-19 тази година направиха живота по-труден от всеки път за уязвимите деца и фамилии, и екипите на предните линии на благотворителната организация работят неуморно с цел да ги поддържат.

Лиъм Галахър ще направи библейско завръщане в събота (5 декември) с " Down By The River Thames ". Единственото по рода си събитие онлайн ще покаже Лиъм, съпроводен от цялата си тайфа за пътешестване с баржа по река Темза. Шоуто ще включи емблематични песни, обичани на почитателите такива и няколко изненади от соло кариерата му и от именитото време с " Оейзис " – някои от които не е изпълнявал с години.

Гледайте видеоклипа на " All You’re Dreaming Of " в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР