След като Дженифър Лопес и Бен Афлек се събраха (и

...
След като Дженифър Лопес и Бен Афлек се събраха (и
Коментари Харесай

След Бенифър: Още няколко холивудски двойки, които ни се иска да видим отново заедно

След като Дженифър Лопес и Бен Афлек се събраха (и Бенифър стана факт отново), мнозина бяха обвзети от носталгия по едни минали времена със звездни двойки, които към този момент не съществуват. Обръщаме взор обратно, с цел да ви покажем някои от двойките, които ни се ще да са дружно и през днешния ден, само че... не са!

Виж още: Парис Хилтън е бременна с тризнаци? Звездата сподели дали слуховете са истина

Том Хидълстън и Тейлър Суифт

Двамата се разделиха през 2016 година, само че в изявление певицата показа, че връзките им, въпреки и траяли малко време, са били същински. Двамата не разясниха доста раздялата си, само че още тогава се смяташе, че медийното внимание към двойката е основало непреодолимо напрежение посред им. 

Кание Уест и Амбър Роуз

Кание е в бракоразвод, само че и в този момент евентуална връзка сред него и Амбър Роуз наподобява невъзможна. И двамата дефинираха връзката им като токсична, а прошката - съвсем невъзможна. Тя даже призна в изявление, че е обмисляла самоубийство. Роуз и Уест се разделиха през 2010 година след връзка, траяла 2 години.

Виж още: Тя въпреки всичко е Бритни! Всички задръжки на певицата паднаха и се появи без сутиен 

Дженифър Анистън и Брад Пит

Двамата бяха една от обичаните двойки на Холивуд, а бракът им продължи 5 година Към момента са единствено другари, като всичко неприятно е зад тила им. И за двамата се пишат разнообразни изказвания за връзки с други звезди, само че истината е, че все още и двамата нямат нищо съществено. 

Виж още: Годежи, раздели, бракове... това са всички връзки в живота на Дженифър

Сара Джесика Паркър и Робърт Дауни Джуниър

Двамата са дружно в продължение на 7 година и въпреки и връзката им да е завършила преди 30 година, си остава една от най-звездните и сантиментални в историята на Холивуд. Самата актриса признава, че тогава е научила каква е разликата сред любовта и грижата. 

Виж още: Birthday Girl: Селена Гомес на 29 и все по-уверена в себе си 

Селена Гомес и The Weeknd

Двамата бяха дружно едвам 10 месеца, а се разделиха преди цели 4 години. Двамата изтриха всички общи фотоси, на почитателите и до през днешния ден си спомнят с усмивка на разположение тази симпатична звездна двойка. 

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР