След като дълго време се луташе и търсеше любовта, Иво

...
След като дълго време се луташе и търсеше любовта, Иво
Коментари Харесай

Иво Аръков - влюбен до уши!

След като дълго време се луташе и търсеше любовта, Иво Аръков най-накрая е благополучен в персонален проект. Водещият на предаването „ Мармалад ” и звезда от сериала „ Съни бийч ” има нова другарка, която се споделя Габриела Николаева. Момичето не е известно в общественото пространство, само че пък впечатлява със секси визия и голям бюст.

Според осведомени връзката на Иво и Габриела почнала преди повече от половин година. Той няколко пъти е намеквал, че към този момент е привързан. „ Рано е да описвам, само че се появи жена като за мен ”, разяснява артистът в едно от последните си изявленията за „ Уикенд ”. Хора от обкръжението на звездата настояват, че с приятелката му доста си подхождат и имат много общи тематики за диалог. Говори се, че връзката им e почнала като неангажираща, но ставала все по-сериозна. Доскоро те избягваха да обявяват интимните си връзки, само че към този момент се оповестиха като двойка в обществената мрежа.

Иво постоянно се е радвал на интерес от страна на женския пол. Преди да срещне Габриела обаче се луташе в персонален проект и все търсеше най-подходящата за него. След доста несполуки в предишното той се притесняваше да се обвърже още веднъж, с цел да не се разочарова за следващ път, само че не щеш ли любовта го е изненадала. Най-публично обсъжданата връзка на артиста е тази с дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков – Мика. С нея са запазили положителни другарски връзки и към момента се чуват няколко пъти в годината, с цел да си честитят рождени дни и други празници.

Преди да се залюби с щерката на Камата, Аръков имаше връзки с певицата Мария Илиева. Изпълнителката е с към десетина години по-възрастна от него, само че това не ѝ попречило да се вмъкне в леглото му. Разделили се, тъй като палавата изпълнителка с афинитет към по-млади момчета постоянно кръшкала и най-после нервите на Иво не издържали. Чаровникът се забърка в къса спекулация и с колежката си Елен Колева, която за малко да се окаже съдбовна за него. Слуховете гласят, че точно тогавашният ухажор на Елен – Александър Найденов - Майонезата, е поръчал побоя над Иво преди 7 години. Милионерът буен, когато научил, че Колева му изневерява и за възмездие решил да съсипе артиста. Полицейското следствие обаче по този начин и не потвърди, че Найденов има пръст в нападението. През 2014 година маскирани похитители удряха Иво с железни прътове пред дома му, а причинителите на закононарушението по този начин и не бяха хванати. Аръков е споделял, че желае да не помни за предишното и не търси отмъщение непременно. „ По-добре да не знам кои са! Гледам напред и не мисля повече за събитията, които ми носят единствено отрицателни страсти! ”, безапелационен е артистът. С днешна дата той по всякакъв начин заобикаля тематиката даже пред другари. Полицейското следствие прекратил по лично предпочитание. Още тогава криминалистите акцентираха, че евентуално става въпрос за закононарушение от ревнивост, само че звездата резервира безмълвие и избра да не разяснява слуховете.

След нападението той изпадна в меланхолия, която се опита да превъзмогне с присъединяване си в риалити шоуто „ ВИП Брадър ”, но престоят му в Къщата не съумя да го измъкне от дупката. Състоянието му се задълбочи дотолкоз, че реши да зареже всичко и да замине зад граница. „ Не ми се работеше към този момент. Бях изтощен, бях стигнал дъното. Хората станаха меркантилни, сцената изгуби своята стойност. Така взех решение да напусна България. Събрах малко облекла в една раница и отпътувах. Пътувах из Европа, обикалях разнообразни страни ”,  разказвал е Аръков. Той финансирал пътешествието с хонорара си от „ ВИП Брадър ”.

След цяла година, прекарана в пътешествие, Иво съумя да си стъпи на краката и да възвърне душевния си мир. Той се завърна в София, където още веднъж се отдаде на актьорката специалност. „ Аз не мога да бъда друго с изключение на артист. Това е моето предопределение. Каквито и разочарования да съм имал, сцената продължава да ме притегля! ”, разяснява звездата от предаването „ Мармалад ”.

Междувременно Аръков смъкна близо 30 кг със непоколебим режим на хранене и доста спорт, а мускулите му се трансфораха в магнит за дамите. „ Бях 110 кг, в този момент съм 80. Храня се вярно и упражнявам постоянно. Имам мощна воля и доста бързо стопих непотребните тлъстини ”, хвали се той. Иво е разказвал, че се наложило да напълнее поради комедията „ Секс академия: мъже ”, където влиза в ролята на смотаняк без никакъв опит с противоположния пол. В поредицата „ Съни бийч ” пък екранният му облик е изцяло друг –  Аръков се превъплъщава в атлетичен избавител на плажа. Физическата смяна се оказала неизбежна и артистът се заел със задачата да помпа бицепси. Той оформил „ плочки ” на корема и дори водещата Венета Райкова наскоро показа, че е имала мокри сънища с него.

Макар че през годините съумя да се наложи като артист, при започване на кариерата си Иво се е сблъсквал редица компликации. Той е роден и израснал в Белослав, по тази причина в продължение на години имал меко наречие и употребявал диалектни думи. Когато дошъл в София, столичани му се подигравали за говора и той развил комплекси. „ Наричаха ме селяндур, присмиваха ми се. Не беше изключително прелестно! ”, връща лентата на спомените звездата. Недоброжелатели му подхвърляли още, че от него няма да излезе добър артист, само че хубавецът не се отказал елементарно и се заел да работи върху дикцията си. В последна сметка го приели в НАТФИЗ и приключил сполучливо с цената на доста труд и старания.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР