След като дълго не се бе явявала на сцена, заради

...
След като дълго не се бе явявала на сцена, заради
Коментари Харесай

Сашка Васева се завърна и просълзи България: „Пожелавам си да прогледна и здраве“

След като дълго не се бе явявала на сцена, поради тежко заболяване и дълго лекуване в Германия, Сашка Васева се върна на юбилейното 30-то издание на „ Пирин фолк “ и безусловно просълзи публиката.

Легендарната певица извърши своята авторска ария „ Зелените очи “, която е показала на фестивала и през 1997 година. Именно от „ Пирин фолк “ стартира дългогодишната кариера на Сашка. По време на осъществяването й, което бе безспорната изненада на вечерта, публиката стана на крайници и дълго я приветства.

В трогателно изявление по Btv Сашка Васева призна пред Петя Дикова, че последните години са били най-трудните в живота й. През 2009 година се появяват проблеми с дясното й око и от този момент певицата се бори за зрението си. „ Имаше моменти, в които виждах, че не се усъвършенства зрението ми и това ме отчайва “.

„ Пожелавам си само да прогледна и здраве. Дните ми минават тъжно “, призна изпълнителката и добави, че усеща любовта на публиката, която й дава мощ. Лекарите дават надежа, че зрението й ще се усъвършенства.

През предходната година пък бе диагностицирана с израстък в мозъка и тогава стартира най-голямата борба в живота си.

Сашка сърдечно благодари на брачна половинка си, като съобщи, че има най-прекрасния мъж на света, който е направил всичко, с цел да избави живота й. С оскърбление обаче призна, че по време на тежкия й интервал нито един неин сътрудник не е останал с нея. „ Всички си правеха пиар и реклама, че ще ми оказват помощ и в края на краищата никой не ми оказа помощ “.

„ Искам да пея, за мен сцената е всичко. Там се усещам в най-свои води “, добави певицата.

Пожелаваме на тази смела жена здраве и шанс.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР