След като бяха изиграни всички двубои от 1/8-финалната фаза на

...
След като бяха изиграни всички двубои от 1/8-финалната фаза на
Коментари Харесай

Всички 1/4-финали на Мондиал 2022

След като бяха изиграни всички дуели от 1/8-финалната фаза на международното състезание, провеждащо се в Полша и Словения, станаха ясни всички четвърфиналисти в конкуренцията.

Първи с билета си за идващия стадий се снабди отборът на Словения, който в профил Германия с 3:1 гейма. Това е едвам второто присъединяване на водения от Джордже Крецу тим.

Следващият четвъртфиналист стана съставът на Италия, който имаше леки усложнения с амбициозна Куба, само че надви в четири гейма.

" Скуадра адзура " е в осмицата за девети път и има три трофеи във витрината си.

Не толкоз лесна бе задачата на Съединени американски щати - " янките " победиха с доста старания Турция след 3:2 гейма.

" Полумесеците " пък не съумяха да създадат сензацията в шампионата.

Съперникът на северноамериканците в четвъртфиналите и настоящ международен първенец - Полша, се оправи без проблеми с отбора на Тунис, побеждавайки изрично.

Историческо класиране записа тимът на Украйна, който в профил Нидерландия без проблеми, влизайки в осмицата едвам с второто си присъединяване.

Далеч по-интригуващ бе конфликтът сред Франция и Япония, в който " петлите " излязоха победител след тежка борба.

Воденият от Андреа Джани отбор продължава сполучливото си показване, откакто в границите на година завоюва олимпийската купа в Токио, а преди месеци победи в Лигата на нациите.

Аржентина също продължава възходящото си показване, откакто в профил Сърбия с 3:0 гейма. Година преди този момент южноамериканците се окичиха с бронза на Олимпиадата в Токио.

Бразилия, която ще е противник на " гаучосите " в четвъртфинала, надигра Иран и влиза в борбата на трофея за следващ път.
 Бразилия разгроми Иран и си обезпечи конфликт с Аржентина на 1/4-финал Бразилия разгроми Иран и си обезпечи конфликт с Аржентина на 1/4-финал
Четвъртфиналните мачове ще се изиграят на 7 и 8 септември (сряда и четвъртък) в Любляна и Гливице.

Ето всички четвъртфинални двойки на Мондиала:

07 септември (сряда) - Любляна

18:30 часа: Италия - Франция

22:00 часа: Словения - Украйна

08 септември (четвъртък) - Гливице

18:30 часа: Аржентина - Бразилия

22:00 часа: Полша - Съединени американски щати

Победителите от борбите се класират за полуфиналите в Катовице (Полша) - на 10 септември (събота). Там ще се проведат и финалът, и дребният край - на 11 септември (неделя).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР