След като Brianna Ghey беше ужасно убита посред бял ден

...
След като Brianna Ghey беше ужасно убита посред бял ден
Коментари Харесай

Убийците на Brianna Ghey се преобръщат 24 часа след убийството - смразяващо видеонаблюдение, лоши хвалби и прикриване

След като Brianna Ghey беше извънредно убита измежду бял ден от възпитаници, момче Y и момиче X, злата двойка се завърна у тях домове и продължиха притеснителния си проект.

На 11 февруари тази година Бриана беше намушкана до гибел 28 пъти в Culcheth Linear Park в Warrington, Cheshire, от двама младежи, които са възнамерявали да я изтезават и убият. Вчера убийците, които тогава са били на 15 години и не могат да бъдат посочени по законови аргументи, бяха приети за отговорни за бруталното ликвидиране на младото момиче. Днес арбитър анулира заповедта за анонимност и постанови, че те ще бъдат посочени, когато бъдат наказани на 2 февруари.

По време на нескончаем развой в Манчестърския кралски съд правосъдните заседатели чуха за мрачното въодушевление на момче Y и момиче X по насилието, и по какъв начин усуканата двойка е възнамерявала да провежда убийствена полуда от седмици. 16-годишната Бриана беше подмамена до гибелта си и убита по най-хладния метод, след което убийците й избягаха от мястото на престъплението и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР