След като бе изгонен от предаването VIP Brother“, хасковлията Валентин

...
След като бе изгонен от предаването VIP Brother“, хасковлията Валентин
Коментари Харесай

Кулагин: Превъзхождам всички в Къщата

След като бе изпъден от предаването „ VIP Brother “, хасковлията Валентин Кулагин разбра, че баба му, от която е отгледан, е претърпяла микроинсулт. Гримьорът, който се оказа най-трънливото предизвикателство за съквартирантите, очевидно е повлиял на страстите и на своята баба. „ Баба ми е получила микроинсулт. Това се е случи, до момента в който гледа един от епизодите на „ Вип Брадър “ и отношението на съквартирантите към мен.

От няколко години тя е неработоспособен първа група, само че видяното по малкия екран я е разстроило извънредно и в този момент положението ѝ не е положително. Възможно най-скоро ще пътувам, с цел да я видя. Тя и майка ми са хората, които най-вече обичам… “, показа Валенти Кулагин пред „ България през днешния ден “.

Кулагин даже се готви да заведе дело против някои от съквартирантите в шоуто, само че ще си даде време да се възвърне физически от претърпяното. „ Без храна мога да устоя, само че бес сън бях на ръба на силите си, умората ми натежа “.

По думите му цялото му тяло било в контузии, само че с помощта на желязната си душeвност никой не е могъл да го пречупи.

„ Превъзхождам ги (съквартирантите) интелектуално, а и в човешки проект. През живота си съм виждал какви ли не хора, само че такива зверове – в никакъв случай!„ Единствените, от които останал удовлетворен гримьорът са продуцентите, които се държали професионално и изпълнили всичките предварителни ангажименти.

Гримьорът разяснява и спорът с Ваня Костова.„ От излъченото се видя какъв брой пъти ме удари в главата и през лицето с шише вода. Решен съм да си изваждам медицински свидетелства, нищо чудно да ми потрябват. Първи не съм протегнал ръка на никого, това е в цялостен прорез с мен. Не съм посягал на Ваня Костова, подадох ѝ скилидка чесън “.

Източник: България през днешния ден
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР