След кариера, прекарана в навигиране между най-трудните съперници на корта,

...
След кариера, прекарана в навигиране между най-трудните съперници на корта,
Коментари Харесай

Роджър Федерер ще озвучава приложение за шофиране

След кариера, прекарана в навигиране сред най-трудните противници на корта, 20-кратният първенец от шампионатите от Големия шлем в тениса Роджър Федерер в този момент ще оказва помощ на пътуващите да се движат в определената посока, като новия глас на приложението за шофиране Waze, оповестява организация „ Ройтерс “ и Българска телеграфна агенция.

Освен главните инструкции за посоките, 41-годишният швейцарец ще предлага на водачите и разнообразни мотивационни послания.

„ Време е за шофиране – към този момент чувствам по какъв начин адреналинът се повишава “, споделя Роджър Федерер в един от записите. Друг стартира с думите: „ Време е тръгвате! Доверете се на качествата си. Аз съм подготвен да ви оказвам помощ по пътя. “

Федерер се причисли към необятен набор от гласове на звезди в интернет приложението, което компанията Alphabet Inc закупи за 1 милиард $ през 2013 година, измежду които поп звездите Кристина Агилера и Джонас Брадърс.

Бившият номер 1 в международната класация по тенис завърши изключителната си спортна кариера през предишния септември.

„ Добре, разчувствуван съм за това пътешестване “, декларира Федерер също в записите, а различен гласи: „ Чувствам се отпочинал и подготвен. Като да се завърна у дома от приятна почивка. Понякога е нужно време надалеч от лудостта, нали знаете? “
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР