След кандидат-кметицата на Момин проход Диана Габровска Още една българка

...
След кандидат-кметицата на Момин проход Диана Габровска Още една българка
Коментари Харесай

Още една българка обяви официално, че е порно актриса

След кандидат-кметицата на Момин проход Диана Габровска
Още една българка поема по стъпките на кандидат-кметица на Момин проход Диана Габровска. Маргарита Филипова е втората българка, която публично съобщи, че ще се занимава със снимане на порно наличие.

Маргарита, по-позната в порно промишлеността като Шери Мор е родена в Бургас и е на 25 години. Въпреки, че е доста млада, тя споделя, че към този момент е спала с над 1000 мъже и не се срами да разкрива каквито и да е елементи, свързани със половия си живот.

Към този миг Маргарита има оповестен единствено един порно клип в същата гръцка платформа със секс наличие, за която работи и Диана Габровска. Предстои да бъдат оповестени и още три клипа, които към този момент са снимани. Това описа самата,тя по време на присъединяване си в един от епизодите на Star Reporters.

Шери Мор е обвързана, като твърди, че приятелят и няма нищо срещу специалността и. Споделя, че е фен на безразборния секс и най-редовно прави вагинални извършения, с цел да запази стегнатостта на вагината си. Мечтае за деца, като даже работи над това. Тя споделя, че от дребна фантазията и е била да стане порно актриса.

„ Още от 10 годишна бленувам за това. Всичко стартира първо с гледане, след това с правене, и по този начин ”, споделя тя.

Марго споделя, че има проблеми с хормоните и точно сексът е нещото, което и оказва помощ, те да се възстановяват. Споделя, че колкото повече- толкоз по-добре.

Разбира се, присъединяване ѝ в предаването провокира вълна от мнения в обществените мрежи. Голяма част от потребителите считат, че това не е обикновено.

„ След като обясняваш какъв брой е зле обществото, за какво каниш такива хора, бе момче? ”, обръщат се те към водещия Боби.

„ Вместо да поканиш някой съответен човек, от който младежта да научи нещо, ти каниш хора без морал, полезности и предпочитание за напредък ".

Други консуматори пък разясняват, че харесват Маргарита, защото не крие нищо и е откровена.

" Рядко се срещат толкоз директни хора, които да са без комплекси и да не ги е позор от нещата, които вършат ".

Ако питаш половината девойки, ще кажат, че са възмутени от нещата, които споделя и не са такива. А съм сигурен, че множеството от тях са като нея. За разлика от тях, тя не се тормози да си го признае ", разясняват консуматори.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР