След жестоката автобусна катастрофа при Своге, заради която в крайна

...
След жестоката автобусна катастрофа при Своге, заради която в крайна
Коментари Харесай

Пример за ремонт на път, с който се подготвят бъдещи катастрофи

След жестоката автобусна злополука при Своге, поради която в последна сметка от този свят си отидоха 20 души, дебатът по отношение на това какво прави страната като собственик на републиканската пътна мрежа се изостри. През тази седмица ръководителят на Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) инж. Светослав Глосов призна, че 360 метра от сектора, където стана нещастието, са асфалтирани със примес, която не е отговаряла на разпоредбите.
Пример по какъв начин вървят нещата с ремонтите в благата ни татковина дава във Фейсбук консуматор с името Мария Стоева. Г-жа Стоева онагледява нещата с два видеоклипа, като и двата са от Луковит.
Първият демонстрира по какъв начин е ремонтиран пътя, водещ към Карлуково. Става въпрос за излизване на примес в дупки, която образува кръпки с голям брой дребни камъчета от сипания трошляк. При опит да се спре на такава настилка вероятността от поднасяне е извънредно огромна. Дори с крайник кръпката може да бъде елементарно разрушена – задоволително е човек единствено да провлачи стъпалото си по настилката.
Сподели с товите другари
Вторият образец пък е в самия Луковит, покрай огромния магазин на Lidl. Там има дупка, дълбока най-малко половин метър, която е запълнена с шума, даже клонки с листа, с цел да се указва на неподозиращите какво може да им се случи, в случай че се объркат да минат през това място. Г-жа Стоева разяснява иронично под поста с видеото, че ревизира дали клончетата " са пуснали коренчета ". По думите ѝ, дупката е там от месеци.
Сподели с товите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР