След Изпълнително бюро на партията БСП е обсъдила резултатите и

...
След Изпълнително бюро на партията БСП е обсъдила резултатите и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Планът за убийството на БСП този път се провали

След Изпълнително бюро на партията Българска социалистическа партия е разискала резултатите и обстановката след изборите, съобщи на брифинг Корнелия Нинова. Каза, че е било редно да изчакат първия и втория на изборите да приказват, само че съгласно нея това безмълвие е необичайно. Нинова благодари на всички, които са ги подкрепили.

Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че Българска социалистическа партия почти резервира предходния резултат в една, съгласно Нинова, доста комплицирана обстановка. Тя съобщи, че по време на цялата акция е вървяла манипулативна и добре проведена акция против Българска социалистическа партия.

" През цялото време се внушаваше, че Българска социалистическа партия е завършила като партия. Е, проектът за убийството на Българска социалистическа партия този път се провали. Не за първи път се случва да ни се основава партия двойник последните две години. Този път тази гъба-двойник беше " Левицата ". Планирано, проведено, подплатено с доста финанси. Стотици хиляди левове към този момент публично оповестено. С поддръжката на служебния кабинет. На доста места регионални шефове, назначени за президента Радев, работеха за " Левицата ", имаме доказателства за това ", сподели тя.

Според Нинова са употребявани държавни чиновници, имало е и напън върху хората от Българска социалистическа партия да се причислят към " Левицата ". " Те бяха основани, не с цел да влязат в Народното събрание, а да вредят на Българска социалистическа партия - и си го реализираха, тъй като част от тези 50 000 гласа са гласове на Българска социалистическа партия ", сподели тя.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР