След изненадващата си раздяла през 2016 г. Брад Пит и

...
След изненадващата си раздяла през 2016 г. Брад Пит и
Коментари Харесай

Брад Пит и Анджелина Джоли на финалната права на развода

След изненадващата си разлъка през 2016 година Брад Пит и Анджелина Джоли започнаха да водят тежка правосъдна борба, с цел да завършват развода си. Години по-късно, процесът към този момент е на финалната права и става все по-ясно какъв ще е изходът от него.

От източник на Us Weekly научаваме, че макар че договарянията са били " мъчителни ", през последните няколко седмици последните документи са били подадени.

" Брад просто желае да продължи живота си и тази последна стъпка е облекчение и знак на окончателния завършек на връзката им ", добавя информаторът.

По думите му главното настойничество над трите малолетни деца на двойката - Шайло (17 г.) и близнаците Вивиен и Нокс (15 г.), остава при Анджелина Джоли. Двамата артисти имат и още три деца - Мадокс (22 г.), Пакс (20 г.) и Захара (19 г.).

Както би се и очаквало, Брад Пит не е изключително удовлетворен от съглашението, само че въпреки всичко се е съгласил, защото в последна сметка не му се е сторило " толкоз неприятно, колкото Анджи да получи цялостно настойничество, както тя искаше. "

Основното съглашение за настойничество обаче е забележителна отстъпка от страна на актрисата, защото тя е уверена, че някогашният ѝ е повода за развода им и че е нейно обвързване да пази децата.

Брад Пит въпреки всичко има право да вижда децата си, въпреки и не толкоз постоянно, колкото му се желае. Според източника това е разочароващо решение, защото артистът има предпочитание да заздрави връзката с децата си.

Попечителството обаче не е единственият въпрос, който двамата артисти би трябвало да решат в съда. В същото време те водят борба и за винарната Chateau Miraval, като по-рано този месец съдията е дал зелена светлина на Брат Пит да съди Анджелина Джоли, откакто тя продаде своята част от компанията без неговото единодушие.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР