След изненадващата новина за напускането на Зинедин Зидан, голяма част

...
След изненадващата новина за напускането на Зинедин Зидан, голяма част
Коментари Харесай

Играчите на Реал: Зидан постигна нещо историческо

След изненадващата вест за напускането на Зинедин Зидан, огромна част от играчите на Реал Мадрид побързаха да изразят уважението си към френския експерт. Чрез постове в обществените мрежи капитанът на „ белите “ Серхио Рамос, Каземиро, Иско, Тони Крос, Марко Асенсио и други благодариха на Зидан за триумфите на отбора през последните три сезона.

Под негово управление Реал завоюва в три следващи години трофея в Шампионската купа – достижение, което не се е удавало на нито един треньор до момента. Освен цялостната доминация в най-комерсиалния клубен шампионат, със Зидан отпред Реал също стана първенец на Испания, притежател на Суперкупата на страната, два пъти Суперкупата на УЕФА и два пъти международния клубен шампионат.

„ И като футболист, и като треньор ти реши да се оттеглиш до момента в който си на върха. Благодаря ти за изключителните две години и половина. Постигнатото от теб в никакъв случай няма да изчезне – това бяха най-успешните страници в историята на нашия обичан Реал Мадрид, написа Рамос в Туитър.

„ Не мога да опиша какъв брой съм ти признателен за всичко, което направи за тази фланелка, за Реал Мадрид и Мадрид. За мен бе привилегия и чест моят кумир да ми бъде треньор. Вечен Зизо, пък написа бразилецът Каземиро. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР