След изминалия уикенд филмът Жокер с участието на Хоакин Финикс

...
След изминалия уикенд филмът Жокер с участието на Хоакин Финикс
Коментари Харесай

"Жокера" е първият филм с ограничение за гледаемостта и приходи над 1 млрд. долара

След миналия уикенд филмът " Жокер " с присъединяване на Хоакин Финикс в основната роля доближи доходи от над 1 милиарда $ в световния бокософис и се трансформира в първия филм в историята с толкоз високо възрастово ограничаване за аудиторията си, достигнал сходно достижение и то без даже да е издаван в един от най-големите кино пазари в света - китайския, оповестява Би Би Си.

Според условията, признати в Съединени американски щати, филмът има категория R, което значи, че в него има наличие, поради което не се предлага на лица под 17-годишна възраст и искащите да го гледат на кино би трябвало да бъдат придружавани от възрастен.

В България филмът бе в кината под категория D, което значи, че е неразрешен за лица под 16--годишна възраст.

В момента в класацията на най-доходоносните филми в категорията " Жокер " е следван от двете елементи на " Дедпул " от 2018 и 2016, " Матрицата презареждане " от 2013 година на четвърто място и акомодацията на Анди Мушети по " То " от Стивън Кинг през 2017 година.

В момента " Жокер " е на седмо място в щатския боксофис след миналия уикенд. Първата позиция с 31 млн. $ след миналите почивни дни е заета от новият " Пълно ускоряване " с Крисчън Бейл и Мат Деймън, които пресъздават историята на " Льо Ман " и част от съревнованието сред марките " Ферари " и " Форд ".

На второ място се подрежда военната драма за Втората международна война " Битката за Мидуей " с присъединяване на Уди Харелсън. Третото място е за най-новата версия на историята от " Ангелите на Чарли " с Наоми Скот и Ела Балинска в основните функции.

По-рано този месец " Жокер " разруши още един връх, трансформирайки се в най-доходоносния филм за комикс воин.

Той не бе позволен на китайския пазар, където нормално заглавията с прекалено наличие на секс или принуждение, биват спирани.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР