След излизането на Huawei интерфейсът EMUI 9.1 и неговата версия

...
След излизането на Huawei интерфейсът EMUI 9.1 и неговата версия
Коментари Харесай

Dual-View видео режимът на камерата на Huawei P30 и P30 Pro вече е наличен за България

След излизането на Huawei интерфейсът EMUI 9.1 и неговата версия В153, притежателите на новите модели P30 и P30 Pro към този момент имат достъп и до една от най-иновативните функционалности в света на мобилните камери: режимът Dual-view.
В този режим потребителите ще могат да основават split-screen видеа, употребявайки главната и телефото камерата, с цел да покажат по едно и също време видео от две разнообразни гледни точки на един и същи екран. Бидейки пионер в развиването на тази технология, Huawei дава още едно поле за изява на креативноста на мобилните филм-мейкъри.


Режимът Dual-view е разполагаем и при двата нови флагман модели на Huawei - P30 и P30 Pro. Той предлага изключителни видеографски благоприятни условия както самичък по себе си, по този начин и взаимно с други видео технологии като да вземем за пример AI Editor. Благодарение на двойната вероятност, Р30 и P30 Pro дават на своите притежатели първата в промишлеността и напълно нова за пазара на смарт телефони функционалност, позволяваща им да видят и споделят света към себе си по един изцяло непредвиден метод.
Многократно награждаваната камера на Р30 серията прави професионалната снимка и видеография напълно налична даже за хора, които вършат първите си стъпки в това изкуство. Сред най-отличителните характерности на Dual-view режима на камерата на новата флагманска серия на Huawei са:



Осигуряването на по-широка позиция, показваща повече обекти на назад във времето.
Зуумване върху избран обект, с помощта на split-screen формата.
Снимане от два проекта - панорамен и непосредствен - едновременно.
Възможност за контролиране равнището на нарастване.
Заснемането на значими моменти по изобретателен и артистичен метод.
Huawei е одобрен световен водач в региона на мобилната снимка, като след премиерата на серията Р30 усили доста своята потребителска маса с помощта на новаторските технологии в новите си флагмани. Заедно с Dual-view режимът, разполагаем след ъпдейта на EMUI 9.1, Huawei P30 Pro има и SuperZoom камера, способна на 5-кратно оптично нарастване, 10-кратно хибридно нарастване и 50-кратно цифрово нарастване, както и SuperSpectrum датчик, с ISO 409 600, улавящ 40% повече светлина при снимането в условия на ниска осветеност.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР