След излизането на Bioshock Infinite и края на Irrational Games

...
След излизането на Bioshock Infinite и края на Irrational Games
Коментари Харесай

Излезе ново видео към Judas

След излизането на Bioshock Infinite и края на Irrational Games изглеждаше като че ли Кен Левин е пропаднал вдън земя. Чухме за учреденото от него ново студио – Ghost Story Games, само че нищо повече от това. Преди години се появи с лекция, засягаща онази негова амбициозна концепция за „ нартивните LEGO блокчета “. И отново нищо.

До началото на 2022, когато показа най-сетне новия си план – Judas. Тази година се появиха и две видеа към играта, а в този момент, с помощта на IGN получаваме и обобщаващо видео. Излизането на видеобзора идва скоро откакто същата медия разгласява просторно и забавно изявление с Левин.

Видеото нагоре ни среща с историята и детайлите от света на Judas, както и с разнообразни аспекти от играта. Показаното носи несъмнено почерка на Левин. Ярките, само че меки цветове, героят ви въоръжен в едната ръка с оръжие, в другата със специфични сили, ненатрапчивия комизъм. Но дружно с тях Judas ще предложи голям открит свят и осъществена упоменатата концепция за LEGO блокчетата. По думите на самия Левин, концепцията разрешава независимост и нелинеен роман, съчетани с опция за многократни преигравания.

По отношение на историята, вашият воин е млада жена, намираща се на голям звезден транспортен съд – „ Мейфлауър “. Той е поел на дълга задача, чиято цел е да избави човечеството като транспортира оживелите от Земята към нова планета. А точно Проксима Кентавър. Вие се събуждате в една репринтирана ваша версия и стартирате да си взаимодействате с холографски проекции на другите основни герои. Това са Том, шефът по сигурността на кораба. Той е предан на задачата да резервира задачата на „ Мейфлауър “. Тук е и Нефертити – докторът на кораба. Носител на нобелова премия, Нефертити желае да сътвори цивилизация, формирана напълно от роботи и без никакви хора. И най-после имате Хоуп. Тя търси помощта ви тъй като желае да бъде изтрита след настъпила при нея екзистенциална рецесия. Изтриването ѝ, уверена е Хоуп, ще постави завършек на страданията ѝ. Това, което усложнява нещата е, че тримата се оказват семейство: Том и Нефертити са женени, а Хоуп е тяхна осиновена щерка. От вас зависи с кого ще се съюзите, само че решението ви ще има очевидни и трайни последици.

Играта излиза за конзоли и лични компютри идната година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР