След изключването на Георги Гергов от БСП пловдивските социалисти групово

...
След изключването на Георги Гергов от БСП пловдивските социалисти групово
Коментари Харесай

Пловдивски социалисти се събраха пред централата на БСП в подкрепа на Гергов

След изключването на Георги Гергов от Българска социалистическа партия пловдивските социалисти групово влязоха в централата на партията на " Позитано " 20, с цел да желаят отговори от управлението.

Те оповестиха цялостна поддръжка за градския водач, който е препоръчан за изключване партията.

„ Тук сме, с цел да внесем позицията на Градския съвет на Българска социалистическа партия против решението на Изпълнителното бюро, което е противоуставно, за освобождението на Георги Гергов като член на партията “, сподели Георги Търновалийски.

„ Георги Гергов е член в Пловдив, той към този момент не е член на Националния съвет и той не може да го изключва. Не може човек, който декларира, че ще работи по устава съгласно разпоредбите и законите и да желае да ръководи тази страна тежко да потъпква личния си правилник “, сподели още той.

Според него аргументите за изключването на Гергов са няколко. Една от тях е, че е самостоятелен и не се поддава на въздействието на централното управление и има лично мнение.

„ Георги Гергов е и съветски консул и допускам, че тук също има някаква причина, само че това е една друга огромна тематика “, добави Търновалийски.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР