След изключително въздействащия старт на „Дяволското гърло“, криминалната драма продължава

...
След изключително въздействащия старт на „Дяволското гърло“, криминалната драма продължава
Коментари Харесай

„Дяволското гърло“ продължава с нови разкрития и директен сблъсък между агент Мия Язова и главен прокурор Димитър Чанов

След извънредно въздействащия старт на „ Дяволското гърло “ , престъпната драма продължава с втори епизод – довечера в 22.00 ч. по NOVA. Следват нови разкрития, а историятa става все по-заплетена.

Прочетете тук отзива на Edna за премиерата на сериала ►„ Дяволското гърло”: когато чакането си е коствало, а в този момент няма да се спи

Прокурорът Димитър Чанов ще събере всички проверяващи в ръководството, с цел да се опълчи на Мия Язова и да покаже, че Смолян е неговият град и той взема решение какво ще се случва.

 Дяволското гърло NOVA

Въпреки отпора, който среща, профайлърът на ДАНС въпреки всичко прави опит да разпита обвинения, в търсене на същинската му идентичност и връзката му с жертвата. Междувременно бежанецът ще се окаже притиснат до стената и от Димитър Чанов и Попето , подготвен да прекрачи границата на закона, с цел да измъкне признание „ по своя начин”.

Прокурорът привиква конференция, с цел да направи значимо изказване пред медиите и общността. Мия и Чанов се разминават във версиите си кой е килърът и това ще докара до нов сериозен спор посред им, а Филип е все по-разколебан чия страна да заеме. С дейностите си сътрудникът на ДАНС заплашва да обърка проектите на основния прокурор, само че дали това, което ще научи, ще й помогне в следствието?

 Дяволското гърло NOVA

Синът на Петър Каракехайов - Страхил, ще заведе Мия в гората, с цел да ѝ покаже ловното му чакало. Агент Язова ще открие нови улики, които ще я отведат към… идващото огромно разобличаване. Междувременно следователите схващат, че Каракехайов е имал съучастник.

Докъде ще стигнат в следствието Теодора Духовникова в ролята на сътрудник на ДАНС и Владо Карамазов, който влиза в обувките на проверяващия служител на реда от Смолян Филип – следва да разберем довечера в новия епизод на престъпната драма „ Дяволското гърло “ от 22.00 ч. по NOVA.

 Дяволското гърло NOVA

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на сериала на NOVA и на формалната страница на „ Дяволското гърло “ във Фейсбук.

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР