След инцидента Петър Василев е отстранен от длъжност, а за

...
След инцидента Петър Василев е отстранен от длъжност, а за
Коментари Харесай

Тотален Обрат! Вижте Какво Изплува За Екшъна С Мвр Шефа Петър Василев!

След случая Петър Василев е отхвърлен от служба, а за случая е известена прокуратурата, предава bTV.

Инцидентът с началника на Шесто районно е станал малко след 3 през нощта в центъра на София. Петър Василев спрял в заведение за бързо хранене и изискал да употребява тоалетната.

Охраната отказала, защото било затворено. Това ядосало Василев и по тази причина той почнал да буйства. Така се стигнало до скандал и сигнал в полицията. Колегите му, които се отзовали, заподозрели, че е пийнал. Василев обаче пред bTV отхвърли, че нощес е използвал алкохол. След абсурда Петър Василев напуснал заведението с персоналната си кола, само че бил спрян за инспекция от „ Пътна полиция ”.

„ При инспекцията служителят е отказал да даде документите на автомобила и е отказал да бъде тестван с дрегер за приложимост на алкохол. Информацията ни все още е, че е отказал да даде такава проба ”, сподели Георги Хаджиев, шеф на Столична дирекция на вътрешните работи.

Версията на Василев обаче е друга. „ Не съм отказал да дам кръвна проба. Напротив. Отидох до там, само че не можах да дам, защото не ми бяха дадени някакви стикери, които би трябвало да съпровождат акта ”, изясни Петър Василев, Вие по кое време отидохте да дадете кръв? Тази нощ или тази заран? Тази заран, към 6 сутринта. От Министерство на вътрешните работи признават, че Василев направил опит да предотврати инспекцията, като загатнал, че е на висока служба в системата.

„ По закон ще се организира дисциплинарно следствие. Но няма да търпя такива дейности, без значение от какъв сан е началникът. В дадени случаи е правил отлична работа като служител на реда. Но виждате – в последна сметка какво се случва и какво е – в дадена обстановка да забравиш какъв си ”, съобщи вътрешният министър Младен Маринов. След случая на Василев е формиран акт - колата му е свалена от регистрация, санкцията му е 2000 лв., а книжката му е взета за 2 години.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР