След и Мисисипи, и властите на Уайоминг решиха да отменят

...
След и Мисисипи, и властите на Уайоминг решиха да отменят
Коментари Харесай

Трети щат в САЩ реши да махне задължителното носене на маски

След и Мисисипи, и управляващите на Уайоминг взеха решение да анулират наложителното носене на медицински маски от 16 март, въведени заради пандемията на ковид, заяви пресслужбата на републиканския губернатор Марк Гордън, съобщи БГНЕС.
В допълнение към премахването на режима на маски, щатските управляващи отстраняват рестриктивните мерки за работата на питейни заведения, заведения за хранене, театри и фитнес зали. " Решението отразява непрекъснатото възстановяване на здравните резултати на щата и е в сходство с метода на губернатора за балансиране на икономическата и здравната отбрана ", се споделя в изказване на уеб страницата на Гордън.
 Германия: Политици подават оставки поради комисионни за маски Германия: Политици подават оставки поради комисионни за маски
Двама политици подадоха оставки в Германия, откакто бяха уличени, че са получили 6-цифрени комисионни за покупко-продажби с доставка на медицин...
Отбелязва се, че Уайоминг е един от най-ефективните щати във връзка с степента на имунизация против ковид. Според формалната статистика, към 19% от хората, непрекъснато пребиваващи в Уайоминг, са получили най-малко една доза ваксина.
Миналата седмица губернаторът на Тексас Грег Абът, републиканец, подписа декрет за унищожаване на наложителното носене на медицински маски в действие от 10 март, както и унищожаване на всички ограничавания за броя на хората, които могат да бъдат в затворени пространства едновременно. Властите в щата Мисисипи последваха образеца на управляващите в Тексас. Изискването за наложително носене на маски и ограничението на посещаемостта в заведенията престават да важат там от 3 март.
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разкритикува решенията на управляващите на щатите Тексас и Мисисипи за унищожаване на рестриктивните мерки.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР