След хола, в дневната си повечето от хората прекарват най-голяма

...
След хола, в дневната си повечето от хората прекарват най-голяма
Коментари Харесай

Достъпни и лесни решения да освежите дневната си

След хола, в дневната си множеството от хората прекарват най-голяма част от времето у дома. Тъй като това е едно място, където членовете на фамилията се събират, с цел да хапнат щедро, коства си да я освежавате понякога. Можете да разгледате необятна гама от хрумвания за фон на налични цени. Ще намерите доста забавни неща за привличащ окото жанр в допълнение към това просто да поддържате масата чиста. В последна сметка, до момента в който декорирате дневна, нищо не работи по-добре от включването на някои естествени детайли. По този метод можете да бъдете спокойни, че ще доставите нужния уют във вашата дневна, освен за вас, само че и за гостите ви. Те ще се усещат като вкъщи си. Необходими са малко свежи хрумвания и предпочитание от ваша страна да внесете нещо ново в дома си. Не забравяйте, че дневната е главната част на жилището ви. Там прекарвате най-вече време, когато сте будни и е хубаво тя да наподобява добре.

Ето и някои елементарни хрумвания по какъв начин да освежите дневната си:

Опции за осветяване

Когато става въпрос за странни способи за осветление на вашата кухненска маса, завладяващите лампи са нещо, което може да бъде забавно. Те бързо усъвършенстват външния тип на вашето пространство. Докато полилеите постоянно се употребяват като щръкнал фон на маса, има и други по-модерни други възможности за осветяване, които можете да употребявате. В дизайн с отворен под, висящите светлини са страховит метод да заземите вашето пространство. За осветлението на вашата маса за вечеря можете да употребявате тела като фенери, висящи светлини и каскадни крушки. Подобно на това, има доста други стилове, от които можете да избирате, и те ви оказват помощ да създадете прелестна фокусна точка. Отделете малко време, в което да разгледате всички оферти за осветителни тела. Преценете кой тип би бил най-подходящ за вашата стая, с цел да наподобява добре. Не прекалявайте с кичозните решения. Понякога нещо по-семпло може да бъде вашето решение на този въпрос.

Украсете стените си с обичаните си творби на изкуството

Картините по стената постоянно са положително решение. Избирането на творби на изкуството е страховит метод да включите детайл на просвета в диалозите си за вечеря. При този метод декорът ще бъде елементарен и ще добавите неповторим щрих към него. За по-престижен външен тип закачете неповторимо произведение на изкуството. Това може да бъде някаква илюстрация или даже фотография в рамка. Може да се добави и дребна черна или бяла дъска, с цел да можете понякога да пишете бележки или предписания върху нея. Тази концепция ще впечатли всеки един посетител. Много хора биха заимствали това ваше решение и да го приложат в техния дом. Ако не сте почитатели на картините на известни художници, поставете фотография на вас и фамилията ви в дневната си. Това постоянно е положително решение за всяка стая.

Обожавате зеленина? Използвайте растения, с цел да украсите пространството

Растенията са отлични варианти за център на масата за хранене. Те могат да придадат на пространството прелестен и пресен привкус. Можете също да поставите растения и цветя в ъглите. Те са извънредно евтини и възхитително оживяват дизайна на плота, с цел да очароват всеки вечерящ. Така ще имате чувството, че се намирате в изтънчен ресторант или в градината на двора. Чувството е извънредно прелестно и вечерята ви ще се трансформира в добре прекарано време край масата.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР