След Гласът на България тя придоби още по-голяма слава, а

...
След Гласът на България тя придоби още по-голяма слава, а
Коментари Харесай

Симона Загорова Няма Спирачки След Гласът На България! Вижте С Какво Се Е Захванала Младата Певица!

След „ Гласът на България ” тя закупи още по-голяма популярност, а в обществените мрежи почитателите на младата изпълнителка се усилиха неведнъж. В формалния канал на музикалното предаване осъществяването на Симона всеки ден натрупа от ден на ден гледания. Сега те са към милион и половина, само че с наклонността да се усилват.

Във Facebook Симона към този момент има над 400 000 почитатели, а това я затвърждава като един от най-успешните участници в „ Гласът на България ” до момента. В уеб страницата на предаването надарената изпълнителка споделя, че се усеща доста стимулирана да работи върху нови планове след шоуто. „ Кариерата ми след присъединяване в „ Гласът на България ” се развива прелестно! Мотивирана съм да работя върху нови планове и да опитват в креативно отношение с доста хора ”, споделя тя.

Симона споделя и какъв брой доста й е помогнало присъединяване й в предаването да израсне като човек. „ Участието ми в „ Гласът на България ” ми оказа помощ да израсна като човек и реализатор. Даде ми доста автономия, храброст и религия за триумф ”, споделя Симона.

Само преди дни певицата пусна най-новият си план. Там й партнира Искрата. Песента се споделя „ SOS ” и към този момент жъне невероятни триумфи. „ Харесвам творчеството на Искрата и него самия като актьор. Както споделих, обичам да опитвам и това да създадем парче дружно ми звучеше като доста добра концепция. Радвам се, че двамата си допаднахме като реализатори, хрумвания и като визия за песента ”, споделя Симона.

Тя споделя, че следи с интерес новият сезон на „ Гласът на България ” и има собствен любимец. Симона пожелава на участниците да се борят до дъно и да не се отхвърлят.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР