След фалшивата новина за смъртта на доц. Ангел Кунчев доброжелатели

...
След фалшивата новина за смъртта на доц. Ангел Кунчев доброжелатели
Коментари Харесай

Доц. Кунчев: Ежедневно съм заплашван, само от снощи имам две съобщения

След подправената вест за гибелта на доцент Ангел Кунчев " доброжелатели " не престават да го заплашват всекидневно.

Държавният здравен контрольор доцент Ангел Кунчев гостува в NOVA дружно със сина си доктор Тодор Кунчев, който е невролог, и за пръв път описа доста персонални неща за своето семейство и живот. Старши изясни, че не му е оказвал напън в избора му в каква посока да поеме наследника му, който самичък е избрал да работи в сферата, в която татко му е един от най-хубавите.

" Медицината ми беше доста забавна, четох, учих се ", изясни Кунчев-младши.

" Много работи. С приятелката си съвсем нямат време да се виждат. Много огромна е ангажираността му в работата ", сподели доцент Ангел Кунчев за наследника си.

" Винаги съм се обръщал към баща за помощ. Винаги ми дава качествени препоръки ", добави Тодор Кунчев.

" Със сестра му се оправят сами. Сестра му се занимава с обработка на данни, пиари, не е в нашата сфера. Тя се нервира на това, което върви в публичното пространство за мен. Чете, следи всичко и от време на време се нервира ", описа Кунчев-старши.

" Това, което ни липсва, са пътуванията. Декември 2020 година ходихме в Рим. За три дни бяхме тогава, прелестен спомен ", сподели Кунчев-старши.

" Много искахме да отидем на едно пътешестване по река Нил, даже бях платил част от сумата, само че пропадна поради ковид и многото работа, която ни основава ", изясни още доцентът.

А синът му описа, че още не е прекарал К-19 за разлика от татко си. " Постоянно съм измежду инфектирани, даже множеството ми сътрудници го изкараха, само че аз още не съм. Януари предходната година се имунизирах ", сподели Кунчев-младши.

Баща му разкри проектите си за бъдещето, когато към този момент ще е пенсионер - " Коктейли, плажове. Не е наложително да е в Египет, може и в Синеморец. "

Кунчев-старши изясни и за заканите, които получава всекидневно от съперниците на ковид.

" Ежедневно съм заплашван, единствено от нощес имам две известия. Всеки ден получавам закани. Не мислех, че има толкоз злобни хора. Но ние, българите, имаме недобри черти като нация. Хората, които ми изпращат благодарности, са доста повече от тези, които ме заплашват. Не ми пука от заканите, пренебрегвам ги ", добави доцент Ангел Кунчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР