След едноседмичния си конгрес се очаква партията да утвърди 69-годишния

...
След едноседмичния си конгрес се очаква партията да утвърди 69-годишния
Коментари Харесай

Двама мъже изведоха бившия китайски президент от партийния конгрес в Китай /видео/

След едноседмичния си конгрес се чака партията да утвърди 69-годишния Си Дзинпин за исторически трети мандат. Събитието, което се организира в Пекин на всеки пет години, затвърди позицията му на най-влиятелния водач на Китай след Мао Дзедун.

 

Двете най-вероятни аргументи за напускането на Дзинтао са, че или това е част от политиката на силата на Китай, която е изложена на показ, като алегорично е отстранен водач, представляващ предишното време, или че Ху Дзинтао има съществени здравословни проблеми.

 

Масовите събрания на Комунистическата партия нормално са мощно планувани събития, което води до спекулации, че времето на напускането на Ху Дзинтао може да не е инцидентно, пишат от BBC.

 

Ху Дзинтао съставлява един доста друг Китай от този на Си Дзинпин. Той ръководеше доста по-колективно управление и трябваше да балансира разнообразни фракции, показани в Постоянния комитет на Политбюро. Годините на Ху се преглеждат като време на отваряне към външния свят и нараснала приемливост към нови хрумвания.

Като общоприет секретар на партията Си поведе страната в доста друга посока със себе си в " ядрото " и некадърност да бъде предизвикван.

Emperor Xi just had his predecessor Hu Jintao hauled out of the CCP summit on live TV in full view of everyone

Ruthless
— ShapiroExposed.com (@JackPosobiec)
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР