След двата гнусни клипа с участието на приближения на кръга

...
След двата гнусни клипа с участието на приближения на кръга
Коментари Харесай

Скандално! Трайчо Трайков е бил дарител на перверзника Христо Гешов!

След двата гнусни клипа с присъединяване на доближения на кръга „ Капитал “ „ проверяващ публицист “ Христо Гешов, на които се вижда по какъв начин ближе тоалетна паница и практикува анално-орални игри със личните си пръсти, в този момент се оказва, че претендентът за президент и сегашен обвиняем (заедно с Иво Прокопиев) за продажбата на държавния дял в ЕВН – Трайчо Трайков, персонално е бил донор на Гешов!


Гешов, Прокопиев и Трайков

В БЛИЦ беше получено извлечение от банкова сметка на „ Сдружение Христо Гешов “, на което се вижда превод на сумата от 100 лв., с които Трайчо Трайков е захранил потребностите на извратения „ публицист “.
Припомняме, че Трайков беше претендент за президент на подмолния кръг „ АРГО “ отпред с Иво Прокопиев, като получи поддръжката на „ Да(Й) България “ на Христо Иванов – Пинокио, ДСБ на Радан Кънев и на целокупното соросоидно-протестърско съсловие.



Трайчо Трайков е донор на обичащия тоалетните чинии Христо Гешов

Тъй като евентуално измежду донорите на Гешов има и други видни представители на психодесните, излиза, че на процедура кръгът „ Капитал “ се е грижел, с изключение на да промотира фенът на хомо перверзиите юноша, по този начин също и за благосъстоянието му.


Иво Прокопиев и Христо Гешов показват непосредственост


Димитър Стоянов от рекетьорския уебсайт „ Бивол “ и Христо Гешов, са първи другари и съидейници

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР