След два месеца чудене дали да оставят бременната Ралица Паскалева

...
След два месеца чудене дали да оставят бременната Ралица Паскалева
Коментари Харесай

От Нова решиха: Бременната Ралица остава в „Игрите” заедно с Димо

След два месеца чудене дали да оставят бременната Ралица Паскалева в „ Игри на волята ”, или да търсят друго лице за петия сезон на риалитито, който ще се излъчва наесен, в Нова малкия екран най-сетне взеха решение – актрисата остава и ще работи съвсем до раждането. Тази година водещите на шоуто на процедура ще бъдат не двама, а трима – Димо Алексиев, Ралица Паскалева и нейното второ дете, което е на път.

Рекорден брой претенденти за телевизионна популярност са подали документи за присъединяване в „ Игри на волята ” тази година, оповестиха от Нова телевизия. Желание да блеснат в риалитито са декларирали над 8000 души, които са минали през тежък кастинг, с цел да стигнат до още по-тежкото съревнование в жегата на родното море. Снимките на новия, пети сезон започнаха при започване на седмицата на Черноморието, а водещи за четвърти следващ път са Ралица Паскалева и Димо Алексиев, оповестиха от малкия екран. Актрисата, за чиято бременността се разчу още при започване на май, когато кореспондент на „ Уикенд ” видя смяна в нея по време на присъединяване й в „ Като две капки вода ”, за първи път разяснява обществено своето положение.

„ Радвам се, че към този момент мога да приказвам намерено за това, тъй като, до момента в който с Димо участвахме като сътрудници в „ Като две капки вода “, сезон 11, ми беше мъчно да го скрия. Така и аз влизам в „ Игри на волята “ хем като водещ, хем като участник под жаркото слънце. Надявам се всичко да бъде наред “, показа Паскалева в изявление за малкия екран.
Известно е обаче, че за дами в нейното положение не е добре да прекарват доста време на слънце и в жегите. Това може да се отрази отрицателно на плода. След седмици дъжд времето на морето, както и в цяла България, на старта на фотосите не беше горещо. Предаването обаче ще се снима чак до септември и сигурно ще има юлски и августовско жеги, с които бременната водеща ще би трябвало да се бори. От продукцията най-вероятно ще я разхлаждат с лед и студена вода и да я държат на сянка допустимо най-дълго време, с цел да е несъмнено, че всичко с бебето ще е наред. То е второ за актрисата – при започване на юли 2018-а тя роди сина си Максим. Баща и на двете деца е волейболистът Теодор Салпаров, който има и дете от предходна своя връзка.

Макар че си завоюва доста почитатели в „ Капките ”, Ралица не може да се похвали със същата поддръжка от страна на феновете на „ Игрите ”, най-малко що се отнася до споделящите отзиви в обществени мрежи. Тези, които считат, че водещата би трябвало да слезе от екран поради бебето, са доста повече от тези, които настояват, че се радват, че още веднъж ще я гледат в риалитито. В България е признато бъдещите майки да се трудят доникъде на 7-ия месец, а в последно време доста от тях остават на работа до самото раждане, в случай че по медицински аргументи не се наложи да се отдръпват. Паскалева очевидно към този момент няма проблеми с бременността, тъй че продължава да работи. Раждането се чака най-малко месец след края на фотосите на „ Игри на волята ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР