След доста търсене, което направихме след всички репортажи, все още

...
След доста търсене, което направихме след всички репортажи, все още
Коментари Харесай

Братът на Емил Боев разкри има ли следа от него

След много търсене, което направихме след всички репортажи, към момента нямаме никаква диря. През седмицата работим с полицията, а през уикенда вършим доброволчески отряди. Това съобщи братът на изчезналия Емил Боев – Мартин в ефира на Нова Телевизия.

След толкоз дни щом няма никаква диря, значи не е направено всичко “, счита той.

По думите му от полицията работят по престъпната версия, че на Емил по някакъв метод му е направено нещо. Нямаме нещо по-специално “, сподели още Мартин.

„ Това, което могат да ни дадат хората, с които е бил онази вечер е, че могат да дадат повече информация за случките преди този момент. Нито аз, нито полицията има вяра, че те имат нещо общо “, разяснява тази версия братът.

„ Полицията към момента гледа записи, към момента нямам данни, че са изгледани всички, тъй че очаквам “, призна той.

Мартин още един път разказа последните събития от съдбовния ден, когато изчезва Емил: „ Брат ми праща смс на неговия другар и по-късно потегля да го търси. Не излиза наяве по какъв начин, само че телефонът на брат ми остава в колата. Малко се размиват нещата, тъй като и двамата са били подпийнали.

Моята версия въз основата на 0 информация е, че е свършило заниманието, почнал е да осъзнава, че се намира в непознат град, самичък в 4 часа сутринта “, сподели братът на Емил.

Той разяснява и оповестената парична премия:

„ Обаждаха се хора, само че нищо окончателно, нищо, което да ни навежда на мисълта, че това, за което звънят, има смисъл “, сподели той.

Той още веднъж уточни, че уикендите се вършат доброволчески отряди и има и фейсбук събитие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР