След дни на отчаяно издирване в Атлантическия океан от американската

...
След дни на отчаяно издирване в Атлантическия океан от американската
Коментари Харесай

Трагедията с “Титан“ станала на 500 метра от носа на Титаник

След дни на обезверено търсене в Атлантическия океан от американската брегова защита потвърдиха, че пагубна имплозия е лишила живота на всички на борда на подводницата " Титан ". Малко откакто е загубен сигналът с батискафа от военноморските сили на Съединените щати са засекли тон, наподобяващ имплозия.
Прочетете още
Разследването на аргументите за случая следва. Край потъналия Титаник са открити 5 парчета от подводницата.Сред тях са част от опашката на батискафа и рамката, върху която се слага апаратът при превозване или за закрепване към морското дъно.

Трагедията е станала на към 200 метра от носа на Титаник на дълбочина 3800 метра. Налягането там е 4 хиляди тона на квадратен метър.Издирването на други парчета продължава. От бреговата защита не потвърдиха дали е допустимо откриването на телата на починалите.

Корабите, които участваха в избавителната интервенция, поетапно ще напущат региона.

" Дистанционно управляем уред откри опашния конус на батискафа " Титан " почти на 500 метра от носа на Титаник. Впоследствие бяха открити и други парчета. След консултация с специалисти от обединеното командване беше открито, че отломките подхождат на пагубната загуба на налягане ", съобщи Джон Могър от бреговата защита на Съединени американски щати.

Семейството на английски милиардер, умрял след пагубната имплозия на батискафа " Титан ", отдаде респект на на своя " безрезервен татко ".

Хеймиш Хардинг беше разказан като " лидер, ентусиазъм, опора и жива легенда " откакто през вчерашния ден беше обявена новината за гибелта му.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР