След дни борба за живота на момчето в Бургаската многопрофилна

...
След дни борба за живота на момчето в Бургаската многопрофилна
Коментари Харесай

Щастлива развръзка: 8-годишното дете, ударено от мълния се възстановява

След дни битка за живота на момчето в Бургаската многопрофилна болница за интензивно лекуване, то към този момент е контактно и се усъвършенства.

„ Изключително щастливи сме, че през днешния ден можем да излезем с положителните вести, че детенцето, което беше изумено при трагичния инцедент, през днешния ден е контактно и съответно. Общото му положение е извънредно положително. Продължават дейностите по неговото възобновяване в Първа хирургия. Имаме една щастлива развръзка. “, съобщи в ефира на БТВ доктор Светослав Тодоров от лечебното заведение.

Медикът разяснява и версията, че действително мълнията е паднала до детето, а не го е поразила директно. Д-р Тодоров още веднъж изясни, че при тях има единствено здравна информация.

„ Зная просто входно и изходно отвърстие, което той има по тялото си. Отново за благополучие процентът изгаряние, които е получил са дребни и сътрудниците сполучливо третират и тях, с изключение на сериозното положение, с което те съумяха да се оправят “, добави още той.

Д-р Светослав Тодоров описа още, че е разговарял с детето. Той разказа като „ извънредно витално и положително дете “ 8-годишното момче.

Припомняме, че предходната седмица, при разразила се стихия, гръмотевица удари детето на плажа до морската градина в Бургас по време на разходка със фамилията му.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР