След десет дни, десет красиви и смели дами ще се

...
След десет дни, десет красиви и смели дами ще се
Коментари Харесай

Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас`24

След 10 дни, 10 красиви и смели дами ще се борят за купата Мисис Бургас 2024 година Най- младата чаровна дама е на възраст 29 години и е упражнява сериозна специалност. Тя е военнослужещ- Вахтен офицер по ръководство на корабIIранг. Омъжена е и има детенце на 1 година. Наред със сериозната и специалност, младата дама има редица ползи, като кулинария, спорт, планински преходи, арт изкуство и доста други.

Сред претендентките за короната е и бизнес дама с занимание в областта на изкуството, която желае да провокира себе си, посредством присъединяване си в състезанието за хубост Мисис Бургас 2024 година

Хореограф- възпитател, майка на две деца от Професионален фолклорен отбор „ Странджа “ се впуска в борба за короната. Красивата претендентка работи сега като артист- балетист в ансамбъла и това е разумно поради голямата и обич към танците, както самата тя се показва за себе си. Впуска се в предизвикването да бъде част от претендентките за най- красива омъжена жена на Бургас, с цел да провокира себе си и да си достави нови, разнообразни страсти.

Майка на три деца ще се бори за купата Мисис Бургас 2024 година Освен, ме поставя грижи за трите си деца, като най- дребното детенце е на 11 месеца, чаровната и смела дама е съветник по хранене. Тя сполучливо съчетава ролята си на майка, брачна половинка и дейна жена. Съвсем до скоро е живяла със фамилията си в чужбина и през това време е получила ентусиазъм и упоритост за предизвикването Мисис Бургас.

Химик- лаборант също се впуска в конкуренция за короната. Тя е дама на 38 години, майка на две деца. Излиза от скучната лаборатория, в която прави разбори на горива, с цел да се състезава за купата Мисис Бургас 2024 година Смелата бургазлийка дефинира себе си като човек, обичащ провокациите и състезанието Мисис Бургас е точно това, което търси- нови страсти и разнообразни прекарвания.

Още една бизнес дама влиза в конкуренция за влиятелната купа. Чаровната и смела млада дама е майка на две деца. Заедно със брачна половинка си ръководят фамилния бизнес в областта на превоза. Задълженията и като управител и шеф са много съществени и в свободното си време обича дългите разходки. Напоследък е разкрила нова страст- кулинарията. Впуска се в предизвикването да взе участие в състезанието за хубост Мисис Бургас 2024 година, тъй като желае да потвърди на себе си и на други дами над 40- годишна възраст, че макар уговорките към семейство, деца и виновните специалности, които упражняват, женствеността би трябвало да се акцентира. Също по този начин, има и нужда да бъде потребна за обществото, подкрепяйки обществената идея на състезанието.

Сред участничките в състезанието за хубост Мисис Бургас е и студентка по педагогика, която наред с уроците за идните изпити се грижи и за двете си дребни деца.

Още две дами, които сега поставят грижи за своите дребни дечица са измежду смелите участнички, решили да сграбчен купата в влиятелния конкурс за хубост. Сред претендентките е и бежанка от Украйна, която сега живее сама в Бургас с двете си деца на 9 и 4 години. Дамата е приключила Фармация и сега легализира своите документи, с цел да има опция да работи по специалността си в нашия град.

Конкурсът за хубост Мисис Бургас 2024 г ще се организира на 21- ви март от 19.30 ч. в конферентния център на хотел „ България “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР