След бруталния случай на насилие в бургаската детска градина „Брезичка“,

...
След бруталния случай на насилие в бургаската детска градина „Брезичка“,
Коментари Харесай

Родители на деца от детска градина "Брезичка" разкриха шокиращи неща за възпитателките



След бруталния случай на принуждение в бургаската детска градина „ Брезичка “, родителите споделиха своята позиция.

Майката, която призна, че е сложила камерата съобщи: „ В потрес съм. Децата ни са били измъчвани. Сега узнавам, че ще бъда съдена. Записът ми беше даден на флашка. Дори да знам кой го е нравил, няма да кажа “.

„ Никога не съм му протегнала ръка на моето дете. Против тези способи на образование съм. Той е именуван "тъпунгер " на записа. Напоследък стартира да става нападателен, да удря. Уведомих госпожа Иванова, че детето ми не желае да идва при нея, опасява се, изпада в нервност. Тогава тя го гушна и сподели, че малко се били поскарали. В потрес съм от видяното “, показа майка. "Не мога да допускам, че това се случва в нашата градина “.



Николай Николов е бащата на момченцето, което е най-бито на клипа. „ За госпожа Иванова знаехме, че вербално ги малтретира. Оплаквал му се е че е обичай с лъжица и канче по главата. Бит е с пръчка за танца и с линия. Мачкане на ухото е различен непокътнат способ за госпожа Иванова. Синът ми не искаше да споделя, единствено споделяше, че го боли главата. От към месец стана доста неприятно “, призна той.

Не съм усетила да има напрежение в тази група. Изумена съм. Не съм чула крясъци. Нямам пояснение, съобщи директорката.

Персоналът на детската градина застана зад директорката си. Те показаха терзание, че се уронва престижа на градината и се дистанцираха от дейностите на колежките си.

Жена, която преди години е кандидатствала за учителка в детската градина е разкрила пред БТВ, че Светла Петрова й е споделила, че децата трябвало да се бият и да им се вика, тъй като не слушали.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР