След бронзовия медал на бореца Иван Стоилов (кат. 66 кг)

...
След бронзовия медал на бореца Иван Стоилов (кат. 66 кг)
Коментари Харесай

Нови два медала за България от Олимпиадата за глухи в Самсун

След бронзовия орден на бореца Иван Стоилов (кат. 66 кг) в класическия жанр извоюван преди два дни, България към този момент има още две бронзови оценки от Игрите в Самсун, Турция.

Панайот Димитров (кат. 57 кг) разруши в разногласието за третото място с 10:4 точки Дуйшамбиев от Казахстан, а в Карате (кумите) Николай Христов (кат. 75 кг) надделя за бронза Марсело Кабеса (Венецуела) с 3:1 точки.

През днешния ден на Олимпиадата за спортисти с повреден слух напред не престават в самостоятелната конкуренция по бадминтон Никола Тянков и Людмил Гетов. Благодарение на мощната си игра в групите двамата излизат в 1/16 финални срещи против противници от Тайпе и Южна Корея. Борците от свободния жанр Русин Русинов ( кат. 61 кг), Христо Кличуров (кат. 74 кг) и Ангел Ценов (кат. 85 кг) също ще излязат на тепиха в спортната зала за своите първи срещи.

Световната рекордьорка и шампионка Елена Узунова излиза в бранша за мятане на копие в четвъртък преди обяд, като нейното показване се чака с голям интерес, както от цялата българска делегация в Турция, по този начин и от експертите, които чакат възстановяване на достижението й от 48.95 метра.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР